2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آه بله با پیشکسوت خیلی حال نمودیم!! (منظورمان حال ادبی بودهاااااااااااا)

یوهاهاهاها حاجی و باباش رو دک کردم بیرون حالی به هولی! الان میرم واسه خودم یه کافی میکس فندقی درست کنم بفرمایــــــــــــــــــــــــــید.
آب گذاشتم جوش بیاد!

خوووووووب حالا نکته ای قابل تامل: روزهای عادی این موقع ها اگه به شوشو بگم فلان کار رو قرار بود انجام بدی آنچنان کش و قوسی به خودش میده و با تریپ غم انگیزی از مشغله های کاری روزش واست تعریف میکنه که کلا یادت میره چیکار داشتی!! ولی الان هنوز نیومده زود، تند، سریع حسین رو حاضر کرد به من هم گفت عزیزم شام درست نکن از بیرون میگیرم!!!!! رفت ولیعصر! (اونم تو این ساعت ترافیک و شلوغی!!) حالا بگین واسه چی؟؟؟؟؟؟؟؟ هیچی! فهمیده بازی کامپیوتری که واسه عیدش!! خریده کارت گرافیک تپل تر نیاز داره (دیروز کلی تکنولوژی خریدیم مثل اینکه کم بوده!!!) رفت کارت گرافیک رو عوض کنه تازززززززززه یه یک میلیون ریال وجه رایج رو واسه خرید رم بیشتر تلف کنه!!!! خدا خودش رحم کنه فقط همین ها رو بخره. (یعنی حق دارم وقتی مریض میشه باور نکنم یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟)
میگم این تاپیک جدیده خیلی باحاله هااااااااااا هنوز نرفته چند تا دوست جدید اونجا منتظرمونند. زینب جون دستت درد نکنه. اگه خواسته باشید زودتر بریم اونجا فکر نکنم مساله ای باشه چون هر کی بیاد اینجا صفحه آخر رو میخونه میتونیم تو آخرین پست واسشون آدرس بذاریم. یه کار دیگه هم میتونیم بکنیم! تو تاپیک جدیده پنیر بذاریم!!!! (آیکون تام و جری)
سمانه جون میگن آرایشگاه مردونه خیلی برای بچه راحت تره تا زنونه بازم بستگی به دخترت داره فوقش یه بار آزمایشی ببرش آرایشگاه خودت ولی قبلش واسش توضیح بده
چه باحاله این همه پخش وپلاییم تو اقصی نقاط جهان اما اینجا باهمیم ای دهکده جهانیییییییییییییی!
منم با صفحه جدید موافقم به شرطی که خودتونو معرفی کنین کجایین و شرایطتونو بگین که من غریب نمونم به دنیز بگم پسر به سمانه ادرس تهران بدم،باشه؟؟؟؟؟؟؟؟
CafeMom Tickers

CafeMom Tickers
سمانه جون میگن آرایشگاه مردونه خیلی برای بچه راحت تره تا زنونه بازم بستگی به دخترت داره فوقش یه بار آزمایشی ببرش آرایشگاه خودت ولی قبلش واسش توضیح بده
چه باحاله این همه پخش وپلاییم تو اقصی نقاط جهان اما اینجا باهمیم ای دهکده جهانیییییییییییییی!
منم با صفحه جدید موافقم به شرطی که خودتونو معرفی کنین کجایین و شرایطتونو بگین که من غریب نمونم به دنیز بگم پسر به سمانه ادرس تهران بدم،باشه؟؟؟؟؟؟؟؟
CafeMom Tickers

CafeMom Tickers
مامانی خانوم عزیزم نمیدونم اسمت چیه آرایشگاه موکا فلکه دوم تهرانپارسه طبقه چهارم پاساژ پارسیانه اومدی اینطرفی که خوشحال میشم ببینمت و نی نی ها باهم دوست شن
تجریش دزاشیب اول خیابان شهید لواسانی ساختمان هشت بهشت پلاک 215 طبقه اول واحد 2 تلفنش هم 09123337239
چه تبلیغی کردم واسه طرف!اسمش هم سرزمین رویاست
CafeMom Tickers

CafeMom Tickers
سلامممممم
من و اوینا فردا برمیگردیم مشهد.بخور و بخواب تموم شد
امروز بچم صندلی گذاشته بود زیر پاش توی خیابونو نگاه میکرد میگفت نوید بیا...
مهرنگار عزیزم تسلیت میگم...روحشون شاد
مبارکه عقیق جووون
سروشـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه نشد که بشــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه دوباره ببینمت.سفر خوبی داشته باشی...
مونا جوراب شلواری های زارا عالیه.هم خوش رنگن هم جنسشون خوبه
Lilypie Third Birthday tickers
اوینا تازگی از خانما خوشش نمیاد.با مردا خیلی خوب ارتباط برقرار میکنه به خصوووووص اونائی که سیبیل دارن.
دندونای نیش بالاش داره در میاد ولی پائینیا هنوووووووز هم زیر لثه قلمبه شدن.امروز میگفت در بیار در بیار.گفتم چیو در بیارم؟؟گفت دندون!!!عجب دندون مزخرفیه این نیش.همش دستش تو دهنشه
Lilypie Third Birthday tickers
2810