2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای گلم ، صبحتون به خیر و خوشی

انشالله که مامانها و نی نی های مریض هر چه زودتر خوب میشن و با سلامتی کامل به پیشواز عید میرن.

سمانه جون ماشالله به دختر گلت خیلی نازه ، خدا حفظش کنه . کاش من میدیدمش حسابی خوردنی شده وروجک.

Lilypie Fourth Birthday tickers
بالا خره پنج شنبه بردم موهای آیلین رو کوتاه کردم ، دخترم عین یه خانوم متشخص نشست رو صندلی تا خانومه موهاشو کوتاه کنه ، موهاش خیلی بلندو بی ریخت شده بود ولی من چون میترسیدم گریه کنه نمیبردمش آرایشگاه ، شکر خدا این پروژه هم با موفقیت تموم شد.

بچه ها نمی دونم آیلین این دفعه به چی حساسیت داده ، دیروز یه دونه برفک مانند رو زبونش بود ، باسن و رونهاش هم حسابی جوش جوشی شده بود ، من موندم با این بچه چی کار کنم چیز خاصی هم نخورده بود فقط یه کم نیمرو خورده بود گفتم شاید به اون حساسیت داده باشه.
راستی بهداشت گفت دیگه به آیلین ویتامین ندم و فقط آهن بدم ، شماها چی به بچه هاتون میدین . دنبال یه شربت خوب هستم که همه چی توش داشته باشه.

راستی شیده جون یه مدت که آیلین پشت سر هم مریض می شد دکتر براش شربت آسماویت نوشته بود برای تقویت سیستم تنفسی چیز خوبیه .
سلام
مونا جونم یوسف چیزیش نشده.حتما ترسیده.ببوسش..
شیده؟؟دکتر چی گفت؟؟؟سام خوبه؟؟؟
هستی جون دکتر آوینا شربت ویتاگلوبین داده بهش.همه چی داره..آوینا موهاش زیاد نیست.همونا رو هم یا من یا نوید مرتب میکنیم.چه خوووب که آیلین نشسته موهاشو کوتاه کنن!!!
Lilypie Third Birthday tickers
سلام
من یک عدد مامان خسته هستم...حداقل 48 ساعته نخوابیدم :(
مرسی مرسده جون از احوال پرسیت...امروز دیگه نا نداشتم بمونم خونه قراره مامانم با پرستارش ببرنش دکتر خودش
خودم اومدم سر کار یکم استراحت کنم..

هستی جون آره...منم آسماویت رو یک بار خریدم...اما مزه اش رو دوست نداشت همشو تف میکرد....دز آهنش هم خیلی کمه....حالا واقعا تاثیر داره؟؟؟آخه روشم نوشته بهبود سیستم ایمنی.....
آخه اگه اونو بدم باید آهن رو جدا گانه بدم منم تنبلیم میاد
من الان به سام فقط فروگلوبین میدم
بچه ها دیروز باید میرفتم ماما ن بزرگمو میدیدم.یادتونه که سکته کرده بود؟؟
کلی با خودم شرط کره بودم که گریه نکنم.هنوز از در تو نرفته بودم که اشکم دراومد..چشماش یه ذره باز بود....خدایاااا چقدر کم طاقت شدم من.با گریه بهش گفتم میخوای اوینا رو بیارم ببینی؟؟؟؟ابروشو تکون داد.میخواست حرف بزنه ولی قدرت نداره.کاملا فلج شده.فقط ابروهاشو تکون میده
دوست نداشتم اوینا رو ببرم تو اون محیط ولی دلم راضی نشد.تا گفتم اوینا رو بیارم دیدم حالت چشماش عوض شد...اوینا اومد یه ذره براش رقصید و خندید و من گریه کردم
بعدش رفتیم بهشت زهرا..بعضی سنگا روش عکس داشت.اوینا وایمیستاد بهشون سلام میکرد
Lilypie Third Birthday tickers
سلام به همگی

شیده جون خسته نباشی حالا بهتر شده بچه یا همونطوریه؟؟ اینجا به بچه هایی که سرما میخورن و سینه شون به خس خس میافته یه ماسک میدن به اسم a�rosol خدا رو شکر دیانا تا حالا احتیاج نداشته ولی دوستام برای بچه هاشون استفاده میکنن. 2شنبه میرم داروخانه میپرسم ببینم برای بالا بردن سیستم ایمنی چی پیشنهاد میکنن بعد میام بهت میگم اگه ok دادی براش میارم.
2810