2777
2789
آخیییییییی مرسده جون الهی مامان بزرگت هرچه زودتر خوب بشه خیلی سخته آدم عزیزشو اینطوری مریض ببینه. آوینا رو میبری بهشت زهرا؟؟؟ چه دلی داری تو خواهر من که دلم نمیاد پارسال که دیانا کوچک بود و میخواستم برم پیش بابام بردیمش با خودمون ولی یکی یکی رفتیم سر مزار بابام یکی مینشست تو ماشین پیش دیانا. امسال هم اصلا نمیبرمش یه روزی میرم که با خواهرم برم دیانا رو میزارم تو خونه پیش مامانم. دلم نمیاد...
خوش به حالت هستی جون که آیلین اینقدر مو داره که میبریش آرایشگاه دیانا هم مثه آوینا موهاش کمه همش خودم مرتب مبکنم یه جورایی موهاش بلاتکلیفه جلوش حسابی پره بغلاش خالیه پشتش کرکه، قر و قاطیه...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا اینقدر دکترای ایران رو آهن مصرن؟؟ من که نه آهن نه ویتامین هیچی به دیانا نمیدم فقط قطره ویتامین دی اونم به خاطر کمبود آفتاب. شیری که میخوره سرشار از آهنه الانم که ماشاا... بزرگ شدن و غذا میخورن و گوشت و سبزیجات آهن بدتشونو تامین میکنه مخصوصا اگه بعد از غذا یه نصف پرتقال بخورن آهن غذاشون کاملتر جذب میشه. من نمیفهمم وقتی طبیعی میشه چه اصراریه که حتما دوا بخورن این بچه ها....
sorosheh jon khobi azizam
doktore yusuf ham got dige ehtiyaji nist ahan o vitamin estefade kone
vali man sar khod behesh omega 3 midam
gahi ham vitamin
khoda ro shokr bacham emsal mariz nashod yek bar onam taghsire khodam shod
دوستی ها کمرنگ بی کسی ها پیداست راست گفتی سهراب آدم اینجا تنهاست
آخییییییییییییییییی خدا رحمتشون کنه سمانه جون... طفلی پرنیان خوب معلومه دیگه همش تو مراسم و گریه زاری بوده بچه معلومه روش تاثیر میزاره ولی خوب چاره ای نبوده دیگه نگران نباش محیطش که آروم بشه خوب میشه
واییییییییییی.عمه ام اومده...لباسای خیییییییییییلی خوشگلی برای اوینا اورده...
بچه ها زاراهای اینجا برای بچه ها هم هست؟؟؟؟ خیلی واجبه.زود بگین اگه میدونین..زارا کیدز داریم؟؟؟
Lilypie Third Birthday tickers
من به ماریا خیلی چیزارو جدیدا میدم مثل خرمالو میدم دست خودش که زیاد نخوره ولی بی هیچی هم نباشه
آب پرتقال و آناناس رو هم از هر کدوم روزی یه لیوان پر میخوره به علاوه مولتی ویتامین و فروگلوبین

یه کلسیم هم داره
آب انبه هم دویت داره و کلا عاشق آب میوه هتشو هر روز میره دم یخچال وایمسته تا دو سه تا لیوان پر آب میوه شو از یخچال بگیره
2810