2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینقدر خسته ام که یه جورایی رو میزم پهن شدم چشامم میسوزه از بس به مانیتور خیره بودم عقیق یه آیکون بذار واسش

من تو لباس خریدن خیلی ولخرجی میکنم البته فقط در مورد آنیسا ها آخه وقتی میرم تو مغازه لباس بچه دیگه نمیتونم جلو خودمو بگیرم ولی در مورد اسباب بازی نه

اینم بگم که آنیسا تازگیها حرف زدنش خیلی بهتر شده
کلماتی که میگه
آب -مامان-بابا-برف-رفت (که خیلی با حال و غلیظ میگه)-اینجا-سمان(سمانه)-آنیا(آنیسا)-سعی(سعیده خاله جونش)-پاش(پاشو)-باش(باشه)-هرچی که بهش میگیم میگه باشششش-میس(مرسی)-گاهی وقتا وقتی بهش یه چیز بدیم میگه میس-بچم میشموره(دوووووو سهههه چاااااااااااا)
عاشق پله ست دیوار رو میگیره از پله ها میره بالا
دیشب رفته بودیم یه فروشگاه لوازم خونگی مامانم خرید داشت
خلاصه یه پلکان پیدا کرده بود 10 بار من رو از این پله ها برد بالا آورد پایین همش هم میگفت دووووووو سهههههههه دیگه از کت و کول افتادم

سلام دوستام
خوبین
من خیلی وقت نیست که اینجام ولی همتونو خیییییییییییییلی دوست دارم
دختر دارا دخترای شما هم عاشق رژ هستن؟
دیبا تا دلتون بخواد عاشق رژه
دیروز تو مترو آبرومو برد یه خانومه رژ صورتی جیغ زده بود بچم هی گفت مامان خانوم رژ و با انگشت خانومه رو نشون میداد!!!!!!!!
تخدا نکنه تبلیغ لوازم آرایشو ببینه دیگه بروشورو ول نمیکنه
من اصلا اهل آرایش نیستم ولی اون دقیقا میدونه مداد مال چشمه رژ مال لب شات گونه هم مال لپ
جا کفشی هم که خدا خیر بده هیچوقت درش بسته نیست کفش پاشنه بلند میپوشه شال و روسری های منو چندتاچندتا میندازه رو سرش
قدش به آینه کنسول نمیرسه کوسن مبل رو میندازه میره روش وای میسته تو آینه خودشو ببینه!!!!
CafeMom Tickers

CafeMom Tickers
مامانایی که شیر میدین
واااااااااااااای چقدر امروز سوال کردم
دیبا جدیدا موقع شیر خوردن با نوک اون می می باید بازی کنه واقعا عصبیم میکنه شما ازین مشکلا ندارین؟ راه حل چی؟!
CafeMom Tickers

CafeMom Tickers
با اجازه خانمهای صاحبخونه :::::::::

مامانهای گل خرید عیدتون رو در یک محیط آرام همراه با نی نی های نازتون با ما تجربه کنید

باکلی لباسهای بچه گونه مارکدار و عالی

************** شوی یک روزه غرب تهران *******************

لباس زنانه(انواع مانتوهای بافت و بهاره،مانتوی مجلسی ـ شلوارهای جین و پارچه ای، انواع بلوز و شومیز ، لباسهای مجلسی و شب،

لباسهای راحتی ـ دامن ـ روسری و شال، بدلیجات ، آرایشی ـ کیف و کفش ـ لباس زیر ـ لب) لباس های بچه گانه (مادکدار و توخونه ای راحتی )

میدان آریاشهر ، ابتدای خیابان فردوس شرقی ، روبروی کوچه زمانی ، پلاک 56 (روبروی خیابان ) واحد 2

09357725155

از این جا هم می تونید نمونه کارهامون رو ببیند

http://ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=185910&PageNumber=1&msg=ok
خدایا،مرا آن ده که آن به
قابل توجه زهره جون

خانمی الان که اولش هست دیگه بهش اجازه نده این کار و بکنه ، چون براش عادت میشه و واقعا آدم رو عصبی میکنن این کارشون

منم دخترم همین طوری بود اما به موقع جلوی کارش رو گرفتم اولش خیلی روی اعصابم بود این کارش اما الان د یگه خوب شد
خدایا،مرا آن ده که آن به
خدا بد نده نوشین جون امیدوارم زودتر خوب شی

قربونت برم عقیق پس بگو گویه انرژی تو بود گفتم یهو چی شد خوب شدم... قرص دفلگان میخورم همون استامینافون خودمونه تا هم شروع میشه سریع میخورم ولی یه وقتایی جواب نمیده و میره تا 24 ساعت که دیگه امان آدمو میبره پس تو هم گرفتارشی. آی وای
حتما قرار میزاریم میخواستم شماره امو برا لیلی میل کنم که هنوز نکرده طلسم که شکست برا هردوتون باهم میزارم
صفا آوردی سمانه جون آخ که این آنیسای تو ماشاا... روز به روز خوردنی تر میشه در ضمن با خودت هم مو نمیزنه

دیانا الان 3 ماهی میشه که دیگه نمیزاره من بش غذا بدم مستقل شده بچه ام میشینه تو صندلیش خودشم پیشبندشو برمیداره میگه بوپوش (یعنی بکن تنم، بپوش) با قاشق چنگال خودش میخوره، خدا قسمت کنه برای همتون با خودمون غذا میخوره منم غذای خودمو میخورم نه سرد نه از دهن افتاده، خانمه بچه ام
سلام دوستان
آنیسای خوشگل....خیلی دلبره عزیزم
عقیق جون اختیار دارید خانم...این چه حرفیه...همه نی نی های اینجا برای من مثل رایان هستند....
زهره جون عزیزم دیبا خانم مولتی ویتامین میخوره؟ من هم این مشکل رو با رایان دارم (در مورد نوازش!!!)
مرسده و نوشین جون بهتر شدید؟
الی جون دیانا گلی چطوره؟ امیدوارم بهتر شده باشه....