2777
2789
بهارک جون مولتی ویتامین که نه فقط شربت آهن feroglobin
آخه مرکز بهداشت گفت دیگه لازم نیست مولتی ویتامین بخوره!
باید میخورده؟وایییییییییییییییی چه بلایی سر دخترم آوردم؟!
مینی جون ممنون از راهنماییت
CafeMom Tickers

CafeMom Tickers

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به غضنفر میگن فیلسوف یعنی چی؟
میگه وقتی فیل بین انسان و خورشید قرار میگیره بطوری که سایه ی فیل روی انسان بیافته بهش میگن فیلسوف.

(بر وزن خسوف)

شب امتحان خوابگاه دخترا:

چهار بار دوره کردم ..میفهمی چهاربار.. نتونستم دوره پنجمو بزنم!
مهناز جون اون کتابو بده به من (صدای هق هق و گریه)

شب امتحان خوابگاه پسرا:
( ساعت ۲ نیمه شب همراه با دود قلیون ) بوزینه مگه بهت نمیگم رد بده! شاهش دست من بود!!
CafeMom Tickers

CafeMom Tickers
ای وای مننننننننن ای خدای منننننننننننن چشمم کف پاش ماشالله ماشالله خیلی جیگره این آنیسا. فداششششش سمانه خانوووووم اگه فردا ملت منو مسخره کنن تقصیر شماست هاااااااااااا اگه نرفتم تنبون گل گلی واسه حاجی بخرم؟؟!!!!! (مژی جون یه چند تا عکس دست اول از عروسم بذار که خفن کم آوردم هااااااا لطفا گل منگلی هم باشه! میسی)
هاهاهاها آورین آورین خوشمان آمد. فیلسوف را خوب آمدی! تازه ما شنیده ایم یک فیلسوف گفته است اگه خدا روبرویمان باشد و ما را به راه راست هدایت کند باز هم منحرف میشویم چون دست راست خدا دست چپ ماست!!! (آیکون قدیفه رو بردار و بیار!!)
خوب خدا رو شکر که سروشه گلی هم حالش خوب شده. دعا میکنم واسه بقیه دوستان و نی نی های گلشون که هر چه سریعتر بهبود پیدا کنند. آمین

سمانه؟؟؟؟؟ خداییش اگه اون جمله رو که گفتی راجع به خودم مینوشتم واسش یه ایکون بچه مارمولک له شده زیر دمپایی میذاشتم!!!! ههههههههههه ولی چون شمایی و خیلی ارادت دارم همون آیکون لواشک کفایت میکنه!!!