2777
2789
عنوان

***متولدین دی 93 ***

| مشاهده متن کامل بحث + 226075 بازدید | 19026 پست
تیروئید سی بی سی عریزم قند خون ادرار
قشنگترین تصیویر عمرم عکس نازنینی از نخستین دیدن توست. پس با من بمان تا زنده بمانم.........دخترم بزرگترین افسانه زندگیم می دانستم که روزی واقعیت بودنت همه عشق من خواهد شد........
تیروئید رو تازگی برام نوشته شاید هفته پیش بود رفتم خوب بود سی بی سی دیگه چیه برم بگم بنویسه پس آزمایش خون و ادرار
خدایا فرزندانی به ما عطا کن و این اولاد ما را سالم، صالح، خوش قدم، خوش روزی و عاقبت به خیر قرار بده 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای کم خونی و عفونت هست خیلی واجب هست
قشنگترین تصیویر عمرم عکس نازنینی از نخستین دیدن توست. پس با من بمان تا زنده بمانم.........دخترم بزرگترین افسانه زندگیم می دانستم که روزی واقعیت بودنت همه عشق من خواهد شد........
اره سوپرایز کن دکترت
عزیزم برم سبزی پاک کنم میام بودی بازم
ممنون سمیرا جون نمیدونم چرا اینقدر سرعت اینترنتم افتضاح شده! هر صفحه رو میخواد آپلود کنه حداقل یک دقیقه طول میکشه! برو عزیزم، سبزی چیز خوبیه برای این دوران
خدایا فرزندانی به ما عطا کن و این اولاد ما را سالم، صالح، خوش قدم، خوش روزی و عاقبت به خیر قرار بده 
صدف جونم سرعت شما خوبه کلا سایت چندهفته‌ای هست ترکیده
خوف نبستین که برم بعدا بیام
سلام بچه ها من واسه قبل بارداری فولیک اسید می خوردم که به شدت دچار یبوست شدم و دکتر بهم فیفول داد! امروز توی بروشورش خوندم که تا قبل هفته ١٣ نباید مصرف بشه! حالا من خیلی ناراحتم که اگر باردار باشم یعنی بد بوده فیفول واسم؟؟ تورو خدا اگر کسی تجربشو داره بهم بگه
بامداد جمعه یکم اسفند ماه ١٣٩٣ دخترکم به دنیا اومد ☺️
نگار جون ایراد نداره ... استرس نداشته باش . فکر نکنم ضرر داشته باشه حالا بازم با دکتر مشورت کن ...من قرص بدتر از این رو هم نمیدونستم باردار سر پسرم خوردم خدا رو شکر مشکلی پیش نیومد .