2777
2789
عنوان

کلافه ام راهنمای کنید؟کمبود وقت

1058 بازدید | 7 پست
از دست خودم و شوشو عصبانیم،آخه ما هیچ کار درست و حسابی نمیکنیم ولی همیشه وقت کم میاریم.هیچ موقع سر وقت جایی نمیریم بد نام فامیلیم.بدم میاد از خودمون.اگه راهکاری دارین بگید.
برای دوست داشتن وقت لازم است اما برای نفرت گاهی فقط یک ثانیه کافیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب بی نظم هستید، هم در کار و هم در افکارتان، به زمان هم اهمیت نمی دهید.

نیازمند تغییرات اساسی هستید.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

سلام
من فکر می کنم اصولا شما در زندگی تان تابع نظم و مقررات نیستید، هم شما و هم همسرتان، اگه شما بتوانید زندگی تان را طی یک برنامه مشخص جلو ببرید به مرور همسرتان هم با شما هماهنگ میشه.
برای مثال بهتره از کارهای کوچک و برنامه های جزئی شروع کنید. مثلا اگر خانه دار هستید برای برنامه روزمره تان در یک سررسید برنامه ریزی کنید. از ابتدای صبح تا شب کارهایتان را بر اساس درجه اهمیتشان به ترتیب بنویسید و هر کاری که انجام می شود را خط بزنید. اینطوری تا شب متوجه می شوید که چه کارهایی انجام داده اید.
اگر شاغل هستید می توانید همین برنامه را در محیط کاری تان درست کنید. فکر نمی کنم بچه داشته باشید، اینطوری نظم دادن به زندگی خیلی بهتره.
در مورد خاصی که سئوال کردید یعنی دیر رسیدن به میهمانی ها و برنامه های مختلف می توانید از روز قبل یا روزهای قبل برنامه ریزی برای رفتن داشته باشید.
حتما لباسی که می خواهید استفاده کنید چه خودتان و چه همسرتان از قبل در نظر بگیرید. اگر لباسی هست که مدتها از آن استفاده نکرده اید حتما چند روز قبل سراغش بروید و یک بار پرو کنید شاید برایتان تنگ یا گشاد شده باشد یا لک و پارگی داشته باشید. همین طور لباس همسرتان.
اگر احتیاج به اتو یا خشک شویی دارد حتما طوری اقدام کنید که برای روز قبل از میهمانی آماده باشید. سایر مایحتاج از قبیل لباسهای زیر، جوراب، مانتو، کیف، کفش، حتی زیور‌آلات مناسب را اماده کنید. مثلا حتما قبلا کفشتان را بررسی کنید که احیانا خرابی نداشته باشد و همینطور واکس زده و آماده باشد.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

آماده کردن لباسها برای رفتن به میهمانی و مجالس خیلی مهم است. کارهای دیگر مثل رفتن به آرایشگاه را روز قبل انجام دهید یا اگر قرار هست که همان روز انجام شود با توجه به شرایط خیابانها و فس فس کردن و شلوغ بودن آرایشگاه حتما یک ساعت زودتر از آنچه که از آرایشگاه وقت گرفته اید آنجا حاضر باشید. یادتان باشد هر زمانی که لازم است که آماده باشید حداقل دو ساعت جلوتر را به آرایشگاه بگویید،
همانطور که کارهای مربوط به خودتان را منظم می کنید سعی کنید برنامه های همسرتان را هم منظم کنید.
اگر قرار است به میهمانی ناهار بروید همیشه سعی کنید تا قبل از یک بعدازظهر در محل حاضر باشید. میزبان حتما برای قبل از ناهار هم تدارک دیده است، همینطور میهمانی شام تاساعت هشت در محل باشید.
دیر رسیدن را به گردن ترافیک خیابانها نیاندازید اگر به موقع حرکت کنید شاید ترافیک برنامه تان را حداکثر نیم ساعت عقب بیاندازد نه دو ساعت....
من شخصا برای یک میهمانی ناهار علاوه بر کارهایی که قبلا گفتم همان روز هم حداکثر ساعت نه از خواب بیدار می شوم. همیشه دوست دارم قبل از بیرون رفتن از خانه، همه جا مرتب باشد. حمام رفتن، خوردن صبحانه، جمع آوری کردن منزل، مرتب کردن مو و آرایش ، آماده کردن بچه ها، و پوشیدن لباس همه و همه حداقل سه ساعت کامل وقت منو می گیره و بسته به دور یا نزدیک بودن مسافت هم حداکثر ساعت دوازده یا دوازده و نیم حرکت می کنیم.
البته من یه مقدار در مورد کارهایم وسواس هم دارم مثلا حتی اگر ماشین هم کثیف باشد صبح زودتر بلند می شوم و ماشین را هم تمیز می کنم. و کلا برای میهمانی از شب قبل همه وسایلم را می چینم یا کلیه وسایل مورد نیازم را یادداشت می کنم که فراموش نکنم.
حتی اگر قرار باشد کادویی هم ببرم از روز قبل کادو کردن آماده اش می کنم. برای خرید گل و شیرینی هم حداقل چهل و پنج دقیقه زمان محاسبه می کنم که سر فرصت بتوانم انتخاب درست را انجام بدهم.
اصولا به زمان و ساعت خیلی اهمیت می دهم. همیشه و همه جا ساعت جلوی چشمم هست.
امیدوارم تونسته باشم بهت کمک بکنم
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........