2777
2789
عنوان

از وقتی تاپیک اون خانوم ک گفتن خودش و پسرش تو آتیش سوختن رو خوندم....

| مشاهده متن کامل بحث + 1335 بازدید | 57 پست

نزار این حس تو وجودت بمونه اگه باهاش مبارزه نکنی همیشه باهات میمونه پاشو برو دسشویی به خودتم انرژیه مثبت بده 

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ
ما هم ابگرمکن مخصوصا خود دستشویی داخل دستشویی داریم چند ساله خطری نداره

من یه لحظه در دستشویی رو دیدم چشمم به آبگرمکن و کپسول افتاد قلبم ریخت

خوشحالم ک همه منو به مهربونی میشناسن  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اون ی اتفاق بود ک افتاد اونم از روی نااگاهی از مواد اشتعال زا . شما اینحایی ک مهمونی روزانه صاحبخونه داره از سرویسش استفاده میکنن و اتفاقی نمیفته ب  دلت بد راه نده 

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید
عزیزم اون خانوم این چیزا تعریف کرد که مواظب باشین نه اینکع بترسی توهم بگیری

میدونم گلم

اصن نمیدونم چم شده دلم آشوب شده

جریان اون خانومه چی بود

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

وای مثه من چندروزه میخوام حمومو تیرک بزنم میترسم 😓

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔

ترس همیشه بد نیست

البته اگه کمک کنه محتاطانه تر از قبل عمل کنیم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
اون ی اتفاق بود ک افتاد اونم از روی نااگاهی از مواد اشتعال زا . شما اینحایی ک مهمونی روزانه صاحبخونه ...

یهو در دستشویی رو باز کردم کپسول و ابگرمکن رو دیدم اتیش اومد جلو چشمم

ببخشیدا نزدیک بود همونجا خودمو خیس کنم بس ک ترسیدم

الانمم وضعم ناجوره اما میترسم😢

خیلی مراقب باشی

تیرک مگه خطرناکه؟

من همیشه دستشویی رو باهاش میشورم و همونجاهم نگهش میدارم

حالا اگه بگیم نفرستید از این چیزا 

توروخدا تاپیک این مدلی نزنید هزارنفر حجوم میارن سرت ک وا ب توچه میخواستی بخونی 

چوب فضولیتو میخوری ادم میمونه چی بگه 

اینجا یه جای عمومیه با کلی روحیه و احساسات متفاوت 

رعایت کنید هر چیزی رو نگید 

ادم دست خودش نیس 

من یه بار گفتم تاپیک سقط نزنید ادم میمیره

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی

اون زمان که شوهرم سوخت یه اقا تخت بغلیش بود

توی حمام اسید ریخته بودن چاه باز بشه

بعد همچین که میره حمام ابو باز میکنه یهو اتیش میگیره

البته نمیدونم فقط همین باعث اتیش شده یا ماده ی اتیش زای دیگه ای هم در کار بوده

طفلکی همه الت تناسلیش سوخته بود 

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
نه عزیزم نترس ایشونم که از ابگرمکن وبخاری نسوختن از بی احتیاطی و عدم اگاهی اینجور شدن

میدونی عزیزم کلا از اتیش و اینجور چیزا ک ب اتیش مربوطه وحشتزده شدم 

2810