2777
2789
عنوان

از وقتی تاپیک اون خانوم ک گفتن خودش و پسرش تو آتیش سوختن رو خوندم....

| مشاهده متن کامل بحث + 1335 بازدید | 57 پست
حالا اگه بگیم نفرستید از این چیزا  توروخدا تاپیک این مدلی نزنید هزارنفر حجوم میارن سرت ک وا ب ...

سقط درست

ولی این چیزا که چشم ادمو باز میکنه چرا نباید زده بشه

خوده من پیف پافو میذاشتم کناره گاز

تو اون تاپیک.خوندم ماده اشتعال زا هس

حالا فهمیدم خوب شد یا چون حساس بودم نمیخوندم و دوراز جون بلایی سرمون میومد از روی نادونی...

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همین الان دوباره شروع کردن ب خاطره گرفتن از اتش سوزی 

😐😐😐😐😐

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
حالا اگه بگیم نفرستید از این چیزا  توروخدا تاپیک این مدلی نزنید هزارنفر حجوم میارن سرت ک وا ب ...

اره من قبلش میدونستم ک میترسم اما خوندم ک مثلا اگاه بشم اما بدتر شدم حتی فکر کردن بهش داره منو اذیت میکنه

خوشحالم ک همه منو به مهربونی میشناسن  
سقط درست ولی این چیزا که چشم ادمو باز میکنه چرا نباید زده بشه خوده من پیف پافو میذاشتم کناره گاز ...

من درمورد سقط تاپیک زدم 

خدا میدونه میخواستن منو بخورن

اینو دیگه هر کسی میدونه اسپری و پیف پاف رو کنار گاز نزارید تو اتش نندازید منفجر میشه

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
من درمورد سقط تاپیک زدم  خدا میدونه میخواستن منو بخورن اینو دیگه هر کسی میدونه اسپری و پیف ...

اما من و خیلی های دیگه نمیدونیم😐😐😐

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
یهو در دستشویی رو باز کردم کپسول و ابگرمکن رو دیدم اتیش اومد جلو چشمم ببخشیدا نزدیک بود همونجا خودم ...

ب این فک کن صاحبخونه میره و سالم برمیگرده 😂😉😉

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید
اره من قبلش میدونستم ک میترسم اما خوندم ک مثلا اگاه بشم اما بدتر شدم حتی فکر کردن بهش داره منو اذیت ...

من عنوانو ک دیدم باز کردم دیدم نوشته حساسا نیان نرفتم بقیه اش رو بخونم 

چون خیلی حساسم خیلی

میدونی عزیزم کلا از اتیش و اینجور چیزا ک ب اتیش مربوطه وحشتزده شدم 

بله .شما که روحیه ات حساس چرا تاپیکش و خوندید.الانم مجبوری ک ترس وبداری کنار و نترسی حتی اگ شده با شمع دستو بسوزن ک ببینی ترس نداره.

منم یه دوتا فوبیا دارم یکی زود پز یکی ترکیدن بادکنک .بادوتاش تا بتونم کنار دارم میام.باورت میشه میترسم بادکنک باد کنم.با این سنم  

اآهااای عالیجناب عشششق.فرشته ی عذاب عشق.حریف تو نمیشه .این قلب بی صاحب عشششق😧😧😧
بله .شما که روحیه ات حساس چرا تاپیکش و خوندید.الانم مجبوری ک ترس وبداری کنار و نترسی حتی اگ شده با ش ...

خیره سرم خاستم اگاهیم بره بالا

منم از بادکنک میترسم احساس خفگی میکنم

زودپز چرا؟

خوشحالم ک همه منو به مهربونی میشناسن  
خیلی مراقب باشی تیرک مگه خطرناکه؟ من همیشه دستشویی رو باهاش میشورم و همونجاهم نگهش میدارم

منم دستشویی رومیشورم حمومم شستم ولی الان ترس به جونم افتاده 😓نمیدونم خطرداره یانه

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔
2810