اين روزارو حيفه با فوبيا بگذروني زودتر ازش بيا بيرون
هنوز براي چيزي ك اتفاق نيافتاده داري عزاداري ميكني؟! بيخيال
ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من میاندازی، همچون گرههای قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییدهتر شود، مجسمه زیباتر میشود.
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
باید دنیا را کمی بهتر از آنچه تحویل گرفته ای ، تحویل بدهی.اینکه بدانی حتی یک "تو" ، با بودن "تو" راحت تر نفس میکشد یعنی موفق شده ای.❤💛#"گابریل گارسیا مارکز"
ما هم ابگرمکن مخصوصا خود دستشویی داخل دستشویی داریم چند ساله خطری نداره
السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته همتا هم نداری که وقت نبودنت به دلم وعده بدهم شاید مثلش را پیدا کنم! آقای بی همتای من بیا اللهم عجل لولیک الفرج
من تجربه اتش سوزی داشتم سر دخترم زایمان زودرس داشتم تو6ماه.بیمارستان اتیش گرفت من طبقه 3.همه جا دود بود دودیم تو دستشویی شیشها روخرد کردم و ایقدر جیغ کشیدم ولی همه نگامون میکردن.اتیش تا دم در دستشوییم اومد.من اشهدمو خوندم اما یدفعه دیدم اتش نشانی درو باز کرد.خیلی بد بودخیلی