2777
2789
دو روز که زیاد مصرف میکنی عزیزم حداقل هفته ای یک بسته کامل و نصفی از بسته دوم برای هر پی پی یکبار عوض میشه اما برای جیش بزار یه چهار تا توش جیش کنه بعد عوض کن وگرنه خونه خرابی که عزیزم من ملفیکس بعضی وقتها کانفی ترکی میخرم 7 الی 7500
برایم مهم نیست از بیرون چگونه به نظر می آیم... کسانی که درونم را می بینند برایم کافیند... برای آن هایی که از روی ظاهرم قضاوت میکنند حرفی ندارم... با خود می گویم بگذار همان بیرون بمانند...
با اجازه...?

براى نى نى ت پوشک خریدى؟؟؟

فروشگاه اینترنتى انواع پوشک ترک، ارزانتر از همه جا...?
فروش بدون واسطه و به طور مستقیم !!?
با بهترین کیفیت!?
با یک بار خرید مشترى دائم ما خواهید شد!?
وبلاگ ما را به خاطر داشته باشید!?

http://www.ninipushak.blogfa.com?

پوشک کانفى. 8000 تومان
هاگیز. 37000 تومان
جان بى بى. 35000 تومان
پمپرز. 48000 تومان

با ما تماس بگیرید...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واای عزیز از صبح تا ظهر شاید 4-5 تا مصرف میکنه خانوم خوشش نمیاد خیس باشه منم کانفی میگرفتم از 3500 شروع کردم شد 5 بعد هم دیگه گیرم نیمد مولفیکس هم همین طور از 5 شروع شد تا به 7 رسید واقعا دارم خونه خراب میشم
مامی هلیا میای تبلیغ میکنی عجبا من میگم خریدم دیروز 7500 تو میای تبلیغ میزنی بی واسطه 8000 تومان عجب ادمایی پیدا میشن پناه برخدا باید بکنیش بی واسطه 5000 تومان مامی هلیاااااااااااااااااااااا
برایم مهم نیست از بیرون چگونه به نظر می آیم... کسانی که درونم را می بینند برایم کافیند... برای آن هایی که از روی ظاهرم قضاوت میکنند حرفی ندارم... با خود می گویم بگذار همان بیرون بمانند...
چند وقتشه نسیم جون؟
خانومی من جای شما باشم که هزینه پوشک برام سخت باشه و تعداد مصرفیم هم زیاد باشه
تو حالت عادی که بچه پی پی نداره از پوشک های عادی و مشماهای عادی استافده میکردم...
با مصرف بالای شما پوشک کامل خیلی هزینه بر میشه...
زندگی کن و لبخند بزن به خاطر انهایی که با لبخندت زندگی می کنند...
تلما
دیروز اگه قیمتاى ما رو دیده باشید کانفى ٧٥٠٠ بود!

باران
شما از کجا ٤٧ خریدید؟؟؟
برید امروز هم قیمتها رو ببینید!
مشتریاى ما خودشون میدونن که قیمتاى ما پایینتر از همه جاست!
در ضمن براى خرید تعداد بالا تخفیف و ارسال رایگان هم داریم!!!
الان دیگه زنگ میزنن و ٢٠ تا ٢٠ تا سفارش میدن چون هم قیمتامون خوبه هم میدونن که هر روز قیمت پوشک بالاتر میره!!!!!!!!!!!!!!!!!
2810