2777
2789
عنوان

اگه تو خونتون گوشی معیوب یا بلااستفاده دارید تشریف بیارید

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 49 پست
راستی آقای menببخشید یه گوشی دیگه هم هست مدلش نوت ۲ گفتن آی سی هاردش سوخته هرجا دنبالش گشتن پیدا نکر ...

باید ببینم

گاها پیش میاد تعمیرکارها برای اینکه نگن از پس تعمیر بر نیومدیم ، این بهونه ها رو میارن

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
چشم ..اگه امتحان کردم وزنگ خورد یانخوردمشکلش چیه؟ آخه الان دردسترسم نیست که امتحان کنم

از ال سی دی

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

صفحه لمسش یکم شکسته ودیگه نمیشه ازش استفاده کردکار نمیکنه میگن گیرنمیاد

پیدا میشه

بنده سراغ دارم

باید ببینم گاها پیش میاد تعمیرکارها برای اینکه نگن از پس تعمیر بر نیومدیم ، این بهونه ها رو میارن

اگه واقعا از هاردگوشی باشه شما سراغ دارین جاییو که داشته باشن؟

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔
از ال سی دی

ممنون .پس یعنی اگه امتحان کردم وگوشی زنگ خورد ازال سی دی گوشیه..اگه نه چی

دوست دارم درست بشه واقعا تمیز نگهش داشتم  .راستی شما روش چه قیمتی میزارین باهمین مشکل

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔
اگه واقعا از هاردگوشی باشه شما سراغ دارین جاییو که داشته باشن؟

بله

ممنون .پس یعنی اگه امتحان کردم وگوشی زنگ خورد ازال سی دی گوشیه..اگه نه چی دوست دارم درست بشه واق ...

از هارد گوشی تمنا خانم

از هارد گوشی تمنا خانم

خیلی ممنون که وقت گذاشتین جواب دادین ..ببخشید اینقدر سوال کردم شرمنده🙏🙈

امتحان میکنم توهمین تاپیکتون بهتون خبرمیدم ..بازم ممنون🌹

گوشی جی ال ایکس  نمی خرید؟ سونی اریکسون چی؟ من یه نوکیا N73 دارم

سلام

چینی و جی ال ایکس به کارم نمیاد بزرگوار و گوشی های سری n

ممنونم

خیلی ممنون که وقت گذاشتین جواب دادین ..ببخشید اینقدر سوال کردم شرمنده🙏🙈 امتحان میکنم توهمین تاپیک ...

خواهش میکنم

دشمنتون شرمنده

در خدمتم

2810