2777
2789

سلام

گوشی های قدیمی، دکمه ای (سامسونگ و نوکیا و موتورولا)

لمسی برند سامسونگ و ال جی و موتورولا و سونی و هوآوی

شکسته و خاموش و معیوب

ظاهر مهم نیست، فقط برد گوشی ها سالم باشه

این هم تاپیک سال 1391 :

https://www.ninisite.com/discussion/topic/223281/خــرید-گوشی-های-موبایل-معیوب-و-از-کار-افتاده-و-قدیمی-

# دوستانی که در مورد سخت افزار تلفن همراه سوال دارند، و یا گوشی برای تعمیر دارند، یا قطعه ای لازم دارند، اگر کمکی ازم بربیاد ، قطعا دریغ نخواهم کرد.

میتونید از طریق پیام داخلی سایت و یا برای ارسال عکس گوشی ها با تلگررام بنده به شماره (09332101212) یا آی دی تلگراام (irooni_men) ارتباط برقرار کنند.

ممنونم واقعا

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خسته نباشید😊

ببخشید من یه گوشی گرند پرایم دارم که خود به خود خراب شد یعنی وقتی باهاش کار میکنم یهو صفحه ش میره و خاموشم نمیشه .باید باتری رو دربیارم دوباره جابزنم و به بدبختی روشنش کنم که باز همون آشه و همون کاسه..

بردم پیش تعمیر کار فلش زدن درست نشد رامشو عوض کردن بازم نشد ..موندم چیکارکنم شما نمیدونین ممکنه مشکلش از چی باشه؟

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔

فقط دوسال باهاش کار کردم 😞مطمئنم نه ویروسی گرفت نه چیز دیگه..گفتن یه قطعه یا تراشه ش رو فکر کنم عوض کردن بازم فرقی نکرد..۵۰ هزینشو ازم گرفتن گوشیو همونجوری که بود تحویل دادن و گفتن اگه فلش کنیم ۵۰ درصد ممکنه درست بشه ۵۰ درصد هم ممکنه کلا دیگه روشن نشه که من قبول نکردم و پس گرفتم.حای دیگه دادم فلش کردن ولی روشن میشه اما مثه قبله

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔
گوشی این مدل قدیمیا ک دیگه بدرد نمیخوره😥

سلام

بله
قطعاتشون کاربردیه

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
سلام خسته نباشید😊 ببخشید من یه گوشی گرند پرایم دارم که خود به خود خراب شد یعنی وقتی باهاش کار میکن ...

سلام

وقتی صفحه خاموش میشه، تو همون حالت تماس بگیرید ببینید گوشیتون زنگ میخوره؟

سلام وقتی صفحه خاموش میشه، تو همون حالت تماس بگیرید ببینید گوشیتون زنگ میخوره؟

سلام من یه گرند پریم دارم خیلی کند شده مشکلش چیه؟

یعنی برنامه هارو خیلی کند اجرا میکنه

خدایا چطوری به اطرافیان بفهمونم بچه داری آمادگی روحی و جسمی میخواد 😧
ببخشید من گوشیم سه ماهه شکسته صفحه اش بردمش گفت مدلشو نداریم.حالا گفتم بمونم گوشیا ارزون میشه به گفت ...

سلام

چیزی ارزون نمیشه...

مدل گوشی رو بفرمایید

سلام وقتی صفحه خاموش میشه، تو همون حالت تماس بگیرید ببینید گوشیتون زنگ میخوره؟

اینو امتحان نکردم .کلا هیچ کدوم ازکلیداش واکنش نشون نمیده حتی وقتی هرسه رو باهم نگه دارم

سلام داداشی .✋خسته نباشی 

سلامممم آبجی ماریااا 

خوبی؟

مخلصم سلامت باشی

2810