2777
2789
عنوان

هر اسمی به شوهرم پیشنهاد میدم برای اسم دخترمون مسخره میکنه😩

| مشاهده متن کامل بحث + 1422 بازدید | 117 پست
منم همون سه ماه که بارداربودم خیلی اذیت شدم اما شوهرم ازحق اسم نمیگذره البته بچه من پسربود وهردومون ...

انشاالله  دوباره  خدا بهت یه نی نی  میده  اسمشو  باهم  انتخاب میکنید🤗😍

نه یابا دختره.اسم دختر شاهرخ استخریه

ثبت احوال قبول نمیکنه برای دختر متاسفانه 

توی سایتا هم برای ملت سواله چطور شاهرخ استخری گذاشته پناه . شاید اسم شناسنامه‌ایش چیز دیگه ایه

در جست‌وجوی خودم زندگی را دور می‌زنم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

‎مهرشيد:خوشيد نوراني_مهرِدرخشان😍😍😍 ‎تينا: اسمي با ريشه آرامي، درزبان هخامنشي مظهر الهه عشق بوده ...

😍😍😍😍😍😍😍😍

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
اره دقیقا عین مشکل تو رو دارم دیگه خودم کلافه شدم ادمیم نیست که بگه نه خودم انتخاب میکنم و اینا میگه ...

آیه هم خیلی خوبه

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
فک کنم اسم دختر سام درخشان برکه بود درسته؟

اره اونم مسخره میکنن میگن سرکه