2777
2789
شما فکر می کنید شوشو جونتون تو بیمارستان چی بهتون هدیه میده ؟ !!!
.
یا شاید بهتون داده ؟ ....................... اصلا داده ؟ ای بی معرفت ! چرا نداده ؟
.
.
.
بچه ها تو بیمارستان موقع خوبیه هاااااااااااااااااااااااااااااااااااااا !!!!
بگید منتظرم ....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه مونی جون اینقدر بد بینانه به این چیزا نگاه نکن
منم یه موقع هایی که احساس میکنم شوهرم خیلی زحمت کشیده یا فشاری روش بوده دوست دارم با یه هدیه هر چند کوچیک خستگی رو از تنش بیرون کنم
میتونه یه شام خوشمزه یا یه کادو یا چیزی باشه که میدونم دوست داره اما به دلیل بعضی از ملاحظات برای خودش نمیخره
اینطوری میخوام بهش نشون بدم که متوجه زحماتش هستم
در مورد همکاری هم صد البته حق با شماست
اگه کادو خریدن صرفا از روی چشم و هم چشمی و از این حرفا نباشه و واقعا از ته دل باشه مطمئن باش همکاری و تلاش برای بهتر شدن زندگی هم پشتشه
البته این به این مفهوم نیست که اگه کسی کادو نگیره خانومش رو درک نمیکنه یا علاقش کمه یا هر چیز دیگه ای
آدما با هم متفاوتن هر کسی علاقه و قدر دانیش رو یه جوری نشون میده
اما آدم چه کادوی مادی بگیره چه نه " اون روز واقعا رویایی و فراموش نشدنیه چون خدا بزرگترین هدیه رو بهت داده"
شوشوی من بهم به شوخی میگه : نمیشه زایمانتو روز تولد من بندازی که هر سال یه چیزی برام هدیه بگیری !!! ... روز زایمان هم وقتی میام دیدنت یه چیز خوشگل از زیر تختت دربیاری و بهم بدی ؟؟؟ !!!
من دوران بارداری سختی داشتم شوهرم واقعا بهم کمک کرد بعدش هم همینطور حتی حالا هم اگر پسرم شب بیدار شه اونه که بغلش می کنه راه می بره تا بخوابه حتی اگر چند بار تکرار بشه با اینکه من دیگه شاغل نیستم ولی اون باید بره سر کار
Image
نظر من اینه که با اینکه مادیات برام اصلا مهم نیست و اگه صدتا کادو بگیرمو بدونم پشتش هیچ احساسی نیست برام ارزشی نداره ولی گاهی وقتا یه هدیه با یه لبخند حالا هر کس در حد توانش آدمو خیلی خوشحال میکنه مخصوصا لحظه ای که نی نیت به دنیا اومده و شوشو جون میاد دیدنت.
2810