2777
2789
عنوان

کیا شوهرشون معتاد بوده طلاق گرفتن؟

20265 بازدید | 24 پست

سلام دوستان،من خیلی وقت عضو نی نی سایت بودم،ولی کاربری قبلیم یادم رفته بود،دوباره عضو شدم....کیا اینجا شوهرشون معتاد بوده و طلاق گرفتن؟الان پشیمون هستین یا نه؟تجربه خودتون میگید؟

من درشرفشم خدابخاد جدامیشم

اواسط شهریوراقدام میکنم

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهرم اعتیاد داره سه سال معتاده،یکسال و ۴ ماهه فهمیدم،خیلی تلاش کردم ترک کنه،ولی ترک نمیکنه،دو تا بچه پسر ۸ ساله و ۲ ساله دارم،کار نمیکنه...و تموم فشار و سختی خونه رو دوش من هست،تازه بتونه با هر ترفندی از من پول میگیره...میخوام فقط یه بار دیگه مچش بگیرم که بهونه دستم بیافته بفرستمش کمپ اجباری...و اگه بعد کمپ باز ادامه داد ازش جدا بشم،خسته شدم دیگه....اعتیادش به هرویین هست متاسفانه😢😢😢

میشه بگی به چی اعتیاد داره،و چه کارهایی براش کردی که دیگه تصمیم به طلاق گرفتی؟

به تریاک ومتادون

عزیزم من همون ماه دوم ازدواج فهمیدم وده سااال باهاش موندم

اصلا زیربارنمیره وانکارمیکنه

همه جوره آبروداری کردم وگفتم بره کمپ واینا ولی قبول نکردمشاور فقط یک جلسه اومدوادامه نداد

اینم سرکارنمیره.حتی دفترچه بیمه نداریم ما

داغون شدم فقط وبشدت پشیمونم چرا زودترجدی فکرنکردم

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔
به تریاک ومتادون عزیزم من همون ماه دوم ازدواج فهمیدم وده سااال باهاش موندم اصلا زیربارنمیره وانکار ...

وای ده سال موندی.و ترک نکرد؟چقدر بد...شوهرم فکر میکنه من باور دارم تو ترک هست،ولی من میدونم میکشه،کلی خرج ترکش کردم،ولی فایده نداشته،خودش زمانی که فرستادمش کمپ گفت تا خودم نخوام ترک نمیکنم،میدونم هم ترک نمیکنه،اون هم هروووویین

آره عزیزم

ده سال عمروجوونیم پرپرشد

اولا گولم میزدمیگفت واسه خودم نیس چون تریاک ومتادون توی جیبش دیدم

فقط سیگارجلوم میکشه

اما چرت میزد وازقیافه هم افتاده کم کم

شب تادیروقت بیرونه وتاظهرخوابه

همین چن روزپیش بازتریاک دیدم توی جیبش

اما دیگه بریدم ازش

خیلی خیلی مرد میخاداراده کنه ترک کنه

این اصلا قدمی برنمیداره

عزیزم من بخاطرکاراش وبی پولی بچه نذاشتم گیرم بیادبااینکه تشنه حس مادری ام

بخدا دیوونگی پای ایناموندن،کسی که به خودشم رحم نداره

شوهرمن شب خونه نیام پیام نمیده یازنگ نمیزنه کدوم قبری هستی غیرتشونم میخشکونه

خداکنه شوهرتو بخاطربچه هات آدم بشه

آره عزیزم ده سال عمروجوونیم پرپرشد اولا گولم میزدمیگفت واسه خودم نیس چون تریاک ومتادون توی جیبش دی ...

شوهر من هم همش گولم میزنه،ولی میدونم ترک بکن نیس ،بذار وکیل،مشاور خانواده،مشاور کمپ،دکتر اعتیاد همه مشورت کردم،حتی گفتن بهم کمک میکنند برای کمپ اجباری...گفتن اگه بعد از کمپ ترک نکرد طلاق بگیر،من خانواده ام نمیدونن ،جز داداشم.

شوهر من هم همش گولم میزنه،ولی میدونم ترک بکن نیس ،بذار وکیل،مشاور خانواده،مشاور کمپ،دکتر اعتیاد همه ...

میفهممت عزیزم

یکبارتلاش آخرتو کن واگه نشدبیابیرون

طلاق سخته واقعا ولی اینا هم مردزندگی نمیشن اصلا نمیشه بهشون تکیه کرد

منم یکماه پیش فقط به داداش بزرگم گفتم ،مادروپدرم فک میکنن مشکلم باهاش فقط بیکاری ورفیق بازیشه

طفلی داداشم فهمیدده ساله اینجوره ومن ساختم داغون شد

فقطم میگه چرازودترنگفتی وطلاق نگرفتی

شوهره دوستم۶سال بود شیشه میکشید فهمید ب کمک خانوادش بردن کمپ ولی بازم شروع کرد اخر سر جداشدن الانم خیلی خوشبخته ترک واقعا اراده میخادخیلیا میمونن تحمل میکنن ولی اخرش معلوم نیست چی بشه....خداکمک کنه اونایی ک‌درگیر اعتیادن.

سالهاست گذشت تا فهمیدم  هیچکس شبیه حرفایش نیس.......
شوهره دوستم۶سال بود شیشه میکشید فهمید ب کمک خانوادش بردن کمپ ولی بازم شروع کرد اخر سر جداشدن الانم خ ...

من سه بار فرستادمش بازم کشید،فایده نداره.فعلا چون سرکار میره،اونم تازه ۲ هفته ست،تحملش میکنم