2777
2789
عنوان

کیا شوهرشون معتاد بوده طلاق گرفتن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 20267 بازدید | 24 پست

سلام بچه ها من تازه ثبت نام کردم تو این سایت .منم مشکل شمارو دارم بعد ازدواجم فهمیدم شوهرم معتاده نه سرکار میره ن هم از مسئولیت زندگی چیزی میدونه همش بزور زندگیو میچرخونم شبا تا دیر وقت بیرونه بعد میاد خونه تا صب بیدارع صب میخوابه تا ظهر بعضی موقعاهاهم تا غروب کلیم قرض و بدهی بالا اورده همه طلاهای منم فروخته ...انقد روم فشارع ک حد نداره دوبارم ترکش دادم فایده نداره دوبارع میره سراغش ب خانواده اشم ک میگم میگن خو بکشه الان همه معتادن اینم فشار روشه میکشه مگ چی میشه موندم چکار کنم همش فکر طلاق تو ذهنمه ولی از اونورم چون ازدواج دومم هس نمیتونم کاری بکنم میشه راهنمایم کنین من چکار کنم 😔😞

سلام بچه ها من تازه ثبت نام کردم تو این سایت .منم مشکل شمارو دارم بعد ازدواجم فهمیدم شوهرم معتاده نه ...

عزیزم مگه ازدواج دوم جرم زندگی فقط یک بار هست منم ازدواج دومم هست بعد از 8 سال با یه دختر 4 ساله فهمیدم که همسرم اعتیاد داره چند بار ترکش دادم اما بیفایده بود الانم دارم جدا میشم نمیگم ناراحت نیستم ولی مگه قراره چند بار زندگی کنیم که به پای اعتیاد بسوزه مشاوره خیلی کمک میکنه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها من تازه ثبت نام کردم تو این سایت .منم مشکل شمارو دارم بعد ازدواجم فهمیدم شوهرم معتاده نه ...

سلام کسی ک تو خط اعتیاده تنها فکری ک داره جور کردن موادشه ی سری چیزارو شما بهش فک میکنید ک اون حتی تو سرش نمیگذره پس خواهشا حماقت نکیند آدمی ک اعتیاد و خاسته خودش انتخاب کرده ک از مسئولیتش شونه خالی کنه و قابل تکیه نیست همه فشار روشون هس این دلیل نمیشه حداقل ب خاطر زندگیشم شده بايد تحمل کنه این داستان سر درازی داره ولی خدایی عمرتونو تلف نکیند پای اینا شما ب عنوان ی زن وقتی جدا بشی از ی معتاد تشویقی هستش برای بقیه کسایی ک درگیر اعتیادن نکنید با خودتون اینکارو شما نیت کن جدا بشی خدا راهشو میذاری جلو پات موفق باشید ایشالا 

اگه میدونی ترک نمیکنه طلاق بگیر... حیف عمر پای معتاد تلف بشه

سلام ،منم این مشکلو دارم ،اعتیاد به چی داره؟کاری انجام دادی؟ 

سلام عزیزم چکار کردی فقط برا اینکه ازدواج دومت گول نخور خدایی نکرده بچه هم میاد تو زندگیت بدتر میشه تجربه خودم خواستم باهات سهیم بشم

اگه میدونی ترک نمیکنه طلاق بگیر... حیف عمر پای معتاد تلف بشه

سلام گلم شمابلاخره جداشدین.همسرتون ترک نکرده

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
شوهرم اعتیاد داره سه سال معتاده،یکسال و ۴ ماهه فهمیدم،خیلی تلاش کردم ترک کنه،ولی ترک نمیکنه،دو تا بچ ...

عزیزم طلاق گرفتی یا ن منم می‌خوام خدا بخواد فردا برم شکایت اعتیاد داره دزدی می‌کنه کار نمیکنه عابرومون برده اول باید چکار کرد؟؟