2777
2789
عنوان

آیا در منزل خود تلفن همراه بلا استفاده و معیوب دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 47 پست
سلامت باشی ماریا خانم گل خوبی از خودتونه قطعا من هم بهترین ها رو براتون آرزو میکنم سلامت باشید وا ...

🌷🌷🌷🌷

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️

من یه گوشی سامسونگ نت ایج دارم که باطریشم چندماهی هس عوض کردم ولی بازم وقتی شارژباطری به پنجاه یا کمی بیشترمیرسه خاموش میشه یاوقتی میخام ازدوربین یا اپ دیگه ای استفاده کنم خاموش میشه علتش چیه باتشکر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یه گوشی سامسونگ نت ایج دارم که باطریشم چندماهی هس عوض کردم ولی بازم وقتی شارژباطری به پنجاه یا کم ...

سلام

قطعا باطری اصلی نبوده دوست گرامی

چه مدت گوشی رو دارید؟

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
سلامت باشی ماریا خانم گل خوبی از خودتونه قطعا من هم بهترین ها رو براتون آرزو میکنم سلامت باشید وا ...

ببخشید معذرت میخوام اینقدر سوال میپرسم

اخه اینجا بهم گفتن ارزش نداره

برو بندازش دور

میخوام ببینم اگه عوض کنم چقدر برام کار میکنه

سلام قطعا باطری اصلی نبوده دوست گرامی چه مدت گوشی رو دارید؟

سلام گوشی رونزدیک چهارسال دارم البته باطری روهم قبل عید 70 تومن ازمرکز خرید موبایل پایتخت خریدم ازکجابفهمم باطریش اصله یانه یعنی مشکل نرم افزاری نداره؟

ببخشید معذرت میخوام اینقدر سوال میپرسم اخه اینجا بهم گفتن ارزش نداره برو بندازش دور میخوام ببینم ...

خواهش میکنم

اگر ال سی دی اصلی باشه مثل روز اول کار میکنه (اگر ضربه نخوره)

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
سلام گوشی رونزدیک چهارسال دارم البته باطری روهم قبل عید 70 تومن ازمرکز خرید موبایل پایتخت خریدم ازکج ...

پس باطری اولتون طبیعی بود معیوب شدنش

خیر نرم افزار نیست

وقتی قبل اینکه به زیر 20درصد برسه خاموش میشه، معیوب بودن باطری رو میرسونه

استارتر من یه گوشی سامسونگ لمسی مدل s2 پلاس دارم یه مدت خیلی داغ میشد البته خیلی هم اذیت میکرد و پکیده بود گذاشتمش تو فریزر بعد داغیش برطرف شد اما کم کم شروع کرد رنگ صفحه تیره بشه که دیگه کلا سیاه شد و فکرکنم صفحه ش سوخت درست میشه؟چقدر هزینشه؟

در پی آن نگاه های بلند، حسرتی ماند و آه ه ه های بلند
پس باطری اولتون طبیعی بود معیوب شدنش خیر نرم افزار نیست وقتی قبل اینکه به زیر 20درصد برسه خاموش می ...

اخه یبار سوال کردم ازیه تعمیرگاه موبایل گفتن بایداپدیت شه پس اگه باطریش عوض شه درست میشه خیلی ممنون که جوابم رودادین

استارتر من یه گوشی سامسونگ لمسی مدل s2 پلاس دارم یه مدت خیلی داغ میشد البته خیلی هم اذیت میکرد و پکی ...

سلام

تاچ و ال سی دیش 190 تومنه بزرگوار

سلام یه گوشی سامسونگ گلگسی J1 که فقط ال سی دیش سوخته رو چند می خرید ? نو هست ها ولی خورد زمین صفحه اش شکست و سوخت

منم باردار نیستم 🙈 اما یه آرزوی مهم دارم که باید تا یه ماه دیگه بهش رسیده باشم ، مرسی که برام صلوات میفرستین 😘
اخه یبار سوال کردم ازیه تعمیرگاه موبایل گفتن بایداپدیت شه پس اگه باطریش عوض شه درست میشه خیلی ممنون ...

خواهش میکنم

نه خاموش شدن ربطی به نرم افزار نداره

احتمالا باطری شما سریع هم شار ژ میشه!

سلام یه گوشی سامسونگ گلگسی J1 که فقط ال سی دیش سوخته رو چند می خرید ? نو هست ها ولی خورد زمین صفحه ا ...

سلام سانتاماریا خانم

متاسفانه تاچ و ال سی دی اینها حدود 450 الی 500 شده و در واقع قیمت کل گوشی رو تاچ و ال سی دی اینها داره

اگر بخرم، خیلی قیمت نداره بزرگوار

حدود 70 تومن اون هم برای قطعات دوربین و اسپیکر و ...

2810