2777
2789

میخاسم بپرسم تونستید با خودتون کالسکه ببرید ؟ اگر بردید داخل مسجدالحرام و مسجدالنبی اجازه کالسکه میدن؟

مکه با بچه خیلی سخته ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میخواستیم بریم ولی خدا نخواستمیخواستم کالسکه دوقلو بگیرم برا بچه هام... رفتی اونجا به خدا بگو یکی ای ...

عزیز دلم 🥺 قسمتت حتما میشه ، باور بکن قسمتم بشه برات دعا میکنم 🌹

من خودم خداشاهده به شوهرم گفتم بیا دو روز بریم قشم گفت مرخصی ندارم نمیدن سخته و ... یهو دو روز بعدش اومد گفت بریم مکه 

البته هنوز تازه فیش خریدیم دارم تحقیق میکنم بچه رو چطور ببریم که هم خودمون اذیت نشین هم اون

عزیز دلم 🥺 قسمتت حتما میشه ، باور بکن قسمتم بشه برات دعا میکنم 🌹من خودم خداشاهده به شوهرم گفتم بیا ...

خدا طلبیدتون.ان شاالله خوش بگذره بهتون حاج خانوم.اگه یادت بود دعام کن خدا کارمونو جور کنه اونجوری که دلم میخواد بریم

ما تو عقد بودیم شوهرم برا مکه اسم نوشته بود پارسال اسممون دراومد مادر شوهرمم خودشو انداخت وسط که منم میام.ی برادر زاده یتیم هم داره شوهرم اونم گفت شما برین من جایی ندارم برم شوهرم گفت تورم میبرم... با اینکه خیلی برام عذاب آور بود با دشمن خونیم برم سفر ولی قبول کردم چون این سفر فرق داشت... ولی خدا نخواست شایدم برا اینکه هیچکدوم از ته دل راضی نبودیم اینجوری بریم سفر.مادرشوهرم نمیخواست و نمیذاشت که ما بریم منم از ته دل راضی نبودم اون بیاد...