2777
2789

سلام

عیدتونومبارک

گوشی های قدیمی، دکمه ای (سامسونگ و نوکیا و موتورولا)

لمسی برند سامسونگ و ال جی و موتورولا و سونی و هوآوی

شکسته و خاموش و معیوب

ظاهر مهم نیست، فقط برد گوشی ها سالم باشه

این هم تاپیک سال 1391 :
https://www.ninisite.com/discussion/topic/223281/خــرید-گوشی-های-موبایل-معیوب-و-از-کار-افتاده-و-قدیمی-

# دوستانی که در مورد سخت افزار تلفن همراه سوال دارند، و یا گوشی برای تعمیر دارند، یا قطعه ای لازم دارند، اگر کمکی ازم بربیاد ، قطعا دریغ نخواهم کرد.

میتونید از طریق پیام داخلی سایت و یا برای ارسال عکس گوشی ها با تلگررام بنده به شماره (09332101212) یا آی دی تلگراام (irooni_men) ارتباط برقرار کنند.

ممنونم

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
یدونه گوشی گلکسی اس 6دارم. صفحش شکسته بابد عوض شه هزینش چقدره؟

سلام

1.100 قیمت تاچ و ال سی دیشه

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خوبی آبجی ماریا؟ مرسی از بودنت

سلام مرسی . من خیلی خوشحالم که همچین مرد خوبی تو سایت داریم و خسته نباشی و خدا قوت. دلم میخواد همیشه موفق باشی

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
خود گوشیم  قیمتش چنده الان ؟چه قیمتا فضایی شده 😑😰

صفرش که خیلی کمه

ولی دست دوم 1600 1500 هست

بله متاسفانه خیلی قطعاتی که وارد میشه بالا رفته و البته دلال هایی که از آب گل آلود ماهی میگیرن...

منم یه گوشی سونی و htcدارم تاج میخواد چقده

سلام

باید مدل گوشی رو بفرمایید و عکساشون رو محبت کنید بزرگوار

صفرش که خیلی کمه ولی دست دوم 1600 1500 هست بله متاسفانه خیلی قطعاتی که وارد میشه بالا رفته و البته ...

مرسی ممنون 🙁😞

خدایا شکرت.یه صلوات واسه. سالم بودن بچم. به دنیا اومدنش بفرستین مرسی
منم گوشی S3 دارم مانیتورش سوخته  ارزش تعمیر داره خیلی دوسش داشتم گوشی خیلی خوبی بود

قیمت تاچ و ال سی دیشون حدود 350 هست

سلام مرسی . من خیلی خوشحالم که همچین مرد خوبی تو سایت داریم و خسته نباشی و خدا قوت. دلم میخواد همیشه ...

سلامت باشی ماریا خانم گل

خوبی از خودتونه قطعا

من هم بهترین ها رو براتون آرزو میکنم

سلامت باشید واقعا

2810