2777
2789
عنوان

بالاخره جنسیت جنینم رو فهمیدم اما اصلا خوشحال نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 55213 بازدید | 451 پست
مادر بدبخت من هر سری دختر بدنیا میاورد کلی کتک میخورد از بابام هر بار مامانم میرفت ما قران به سر میذ ...

یه زمانی من یک دوستی داشتم که اونموقع اون ۲ تا پسر داشت،هر وقت حرف از بچه دختر میشد میگفت خدا رو شاکرم که دختر ندارم،پیشونی مادر رو ببین،سرنوشت دختر رو ببین،الان میفهمم،

نه هر قصاب ماهر،میکند پوست****** نه هر نان ونمک خور ،میشود دوست........
من خیلی دلم دختر میخواست سونو که گفت پسر حیلی حالم گرعته شد بچه اولمه خدا رو شکر میکنم سالمه ولی هنو ...

پسرت رو زمانی فامیل و اطرافیانت دوست میدارند که تو دوستش داشته باشی،وقتی مادر احساسش این باشه،ببین مال بقیه چه خواهد بود،منظورم شمای عزیز نیستید،کلی گفتم،دبت رو صاف کن،فردا روز همون پسر میشه عصای دستت،به خدا تو حکمت خدا جای هیچ حرفی نیست .ودر اخر،وقتی به سلامتی فارغ شدی ،همین که بزارنش تو بغلت ،میشه تموم دنیات،

من در زایمان دومم وقتی به خودم ادمدم فقط بچه مو میخواستم ،تخت کنارم یک خانومی بود که اونم با من زایمان کرده بود،پرستار بچه شو به زور میداد که بیا ببین بچه تو ،مامان ،واون مادر روشو کرده بود یه سمت دیگه و بچه رو نگرفت،آخ خدااااااااااااااااا😢😢😢😢😢

نه هر قصاب ماهر،میکند پوست****** نه هر نان ونمک خور ،میشود دوست........

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دست رو دلم نذااار. عصبیم نکننننن. من فقط بچه میخوااام. بچه سالم و خوب میخواااام. حالا پسر یا دختر بودنش مهم نیییییستتتتت

خدایا شکرت که من رو هم لایق مادر شدن دونستی. کمکم کن بتونم مسئولیتشو ب خوبی به دوش بکشم. بازم معجزه کن و سالم و سلامت ب دستامون تحویل بده.

من اولا جنسیت خیلی واسم مهم بود میگفتم باید پسر باشه.دختر دوست ندارم ولی وقتی دو تا سقط،داشتم و کلی دکتر رفتن و ....الان فهمیدم جنسیت بچه دختره خیلیم خوشحالم میگم فقط سلامت بیاد بغلم واقعا ادم تا مشکلی واسش پیش نیاد قدر نمیدونه 

دوتا سقط داشتم کلی سختی و افسردگی کشیدم خیلی وقتا ناامید بودم حالا فهمیدم باردارم الانم که هم قرص میخورم هم امپول میزنم هم سرم هم شیاف که واسم بمونه میشه واسم دعا کنید که مشکلی پیش نیاد تنها دل خوشی زندگیم همین بارداریه دعام کنید ممنون🍀
2805

سلام نمیدونم چطور شروع کنم من عروس کرد شدم و کرد پسر دوستن اولین بار که حامله شدم اصلا واسم مهم نبود چی باش خدایش شوهرم هم واسش مهم نبود دختر شد یکم اخم آمد ولی خوشحال شدیم به فاصله ۴ سال رفتم تحت نظر حامله شدم به امید پسر ولی حاملگیم مولار بود بچه خوار یه هفته تو بیمارستان بستری بودم با کلی استرس و دوری از بچه و ....بعد ۲ سال حامله شدم ۳ ماهگی رفتم سونو گفت به احتمال ۹۰ در صد پسر شوهرم طاقت نیاورد پیش همه گفت ای وای که اون روزا دیگه برنگرده رفتم سونو گفت دختره آنقدر گریه کردم که عالم به حالم گریه میکرد به دنیا آمد عزیز دلمون شد شوهرم گفت من پسر میخوام برو دکتر ۲ سال تحت نظر بودم نازایی بی علت اوردم املا حسین طلبید رفتم کربلا خیلی غصه دار بودم برگشتم شوهرم گفت جلوگیری نکن تو که نازایی متلک انداخت بهم دیگه پریود نشدم یه ماه دو ماه گفتم دوباره هورمونام بهم ریخته رفتم دکتر تا سونو کرد گفت مبارک ۹ هفته بارداری از ی طرف خوشحال از یه طرف گفتم دختر نباش سریع آزمایش تعیین جنسیت گفت پسره آزمایش سلفری گفت سالم و پسر سونو آن تی گفت احتمالا پسره  و انومالی اول گفت بنویس پسر بعد گفت دختر گفتم رفتم سلفری گفت بزار دقت کنم اره بنویس پسر نمیدونممیگم اشتباه شده واسه من دختره حالا شما بگید من کجام خدا دوباره با من بازی می کنه و اون روزا دوباره بر میگرده الان ۲۰ هفته باردارم

سلام نمیدونم چطور شروع کنم من عروس کرد شدم و کرد پسر دوستن اولین بار که حامله شدم اصلا واسم مهم نبود ...

۱-حرف مردم رو واگذار کن به خدا

۲-حتی اگه جنسیت دختر بود شاکر خدا باش و باز عکس العمل بقیه رو بسپر به خدا

۳-خدا به حرمت امام حسین بهت پسر داده و به امید خدا سالم باشه. 

۴-بهت تبریک میگم. خدا هرسه تاش رو سالم برات حفظ کنه. والا برای مادر دختر پسرش فرق نداره. این اطرافیانینن که متاسفانه کاری میکنن آدم زبونش به کفر باز بشه

درود و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد(ص)   به حرمت اولین بوسه ای که در زمان تولدم بر صورتم نشاندی و به یاد آخرین بوسه ای که در هنگام وداعت بر صورتت زدم... تو را عاشقانه دوست دارم. دلتنگتم مادرم

درسته منم فکر نمیکردم برام مهم باشه بچه اولم پسرشد خیلی خوشحال شدم چون داداش نداشتم دومیم خیلی منتظر دختر بودم تو سونوگرافی گفت پسر یه لحظه انگار آب سرد ریختن روم ولی الان دیگه میگم خدایا شکرت حتما حکمتی توش هست

مهربونا واسه خونه دارشدنم صلوات میفرستین🌼🌸🌹

من فقط دختر میخواستم  باردار شدم به صورت معجزه اسایی بعد 3 ماه از ازدواج. تا هفته 11 همش میگفتم اگه پسر باشه چی کار کنمممم. حالا بعد 18 هفته بچه من مشخص شد دختره ولی ورم جفت  کلیه خفیف  داره.با اینکه میگن نگران نباش اونقدر نگرانی نداره ولییییی الان میگم کاش مث همه انومالی سالم سالم داشتم ولی پسر بود چون پسرااا اکثرا دارن و خوب میشن ولی دحتر کمتره. الان هیچ حسی به جنسیتش ندارم فقط سلامتشو میخوامم. 

هیچوقت روزی که به خواهرشوهرم گفتم بچم پسره رو یادم نمیره قشنگ کم مونده بود از ناراحتی پس بیوفته زنیکه احمق عقب مونده چون از نظر ایشون پسر زاییدن هنره که فقط شامل با سن ایشون میشه (پسر زاییدن کو  ن میخواد که تو نداری به من میگفت )

شکست یتیم است ولی پیروزی هزار پدر دارد.

من تا مجرد بودم دختر دوست بودم ولی وقتی از دواج کردم ومتلکا وپز دادنای بقیه رو دیدم نظرم عوض شد خداروشاکرم به خاطر اینکه بچم پسر بود مگه من زن چه خیری تو این کشور دیدم که دخترم ببینه 

شکست یتیم است ولی پیروزی هزار پدر دارد.
2810