2777
2789
عنوان

بالاخره جنسیت جنینم رو فهمیدم اما اصلا خوشحال نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 55213 بازدید | 451 پست

بچه به نظر من سالم و صالح باشه برای منم فرق نمیکرد بچه با خودش محبت میاره و خودشو تو دل همه جا می کنه .اگه خیلی ناراحت هستی اگه میتونی یه سری برو به بچه های مریض توی بیمارستانها بزن یا توی کهریزک از بچه های معلول ملاقات کن اون وقت روزی هزار مرتبه خدا رو شکر می کنی .ان شالله همه بچه های مریض هم خوب بشن و خدا به پدر مادرشون صبر و تحمل بده .ادم از فردای خودش خبر نداره خدای نکرده ممکنه در طول زندگی  یه اتفاقی بیفته و بچه سالم  مریض و معلول بشه پس فقط شکر برای سلامتی و عاقبت به خیر بودن بچه و خودمون  بکنیم .خیلی دخترا بودن کارای مهم کردن خیلی پسر ها هم همین طور .مهم عاقبت به خیریه   

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شکر خدا برا من و همسرم مهم نبود ...واقعا خوشحالم که برا همسرم جنسیت مهم نبود و همیشه میگفت بچه بچس و هدیه خدا ..الانم که پسر دارم هیچوقت نشده  بگه کاش دختر داشتم اگه کسی هم پیشش بگه میگه چه فرقی میکنه بچه بچس.. خداییش هم ب پسرام رسیدگی میکنه .

.

ولی جاریم برا بچه دومش رفت دنبال رژیم و اینحرفا ..بچه اولش دختر بود پسر میخواست میگفت دوتا دختر مسیولیتش بیشتر برا خودمه و اذیتم میشم و از اینحرفا ...

مهمترین کاری که یک پدر می تواند برای فرزندانش انجام دهد  این است که عاشق مادرشان باشد 💑 چون فرزندان با خنده مادر می خندند و با گریه مادر می گریند ..⚘         
2805

من تازه فهيدم ني ني ام دختره همسرم رفتارش باهام كلا عوض شده. حتي منو منزل خانوادش نميبره ميگه كار خودتو كردي دست گلت خيلي قشنگه. به همه هم بگيم. قلبم خيلي شكسته فقط گريه ميكنم . بعد 10 سال  ازدواج بچه دار شديم. الان ميگم كاش به دكترم كه گفت فعلا بچه دار نميشي اعتماد نميكردم. اكر واقعا جنسيت براي همسرتون مهم دنبال راه حل باشيد. آيا كسي مي دونه من چه كار كنم حالم هر روز بدتر ميشه

سلام 

همه اينو ميخوان كه دو جنس داشته باشن هم دختر هم پسر اما بعضيا كه هيچوقت موفق به داشتن يه جنس نميشن براشون خيلى سخت تموم ميشه مثه من كه دو تا دختر دارم و سومى كه تو شكممه هم دختره ، يكى مثه من هر قدر كه روشن فكر باشه بازم ته دلش ميگيره😞😞

شوهرم دختر دوستداشت برای من مهم نبود غقز سلامتیتش مهم بود وشوهرم در ظاهر اینو میگفت آخه چهارتاخواهر ...

كاش دختر زايى من به شما ميرسيد من دو تا دختر مدرسه اى دارم سومى هم دختر باردارم 😞😞

من همیشه دوست داشتم پسر داشته باشم و خدا رو شکر دو تا دارم . حس می کنم خیلی خوب نمی تونم با دخترها رابطه برقرار کنم ... یا با یه دختربچه چطور برخورد کنم ! برای همین زیاد رغبتی به داشتن دختر ندارم

اما همه میگن بهتره یه دختر هم بیاری ... بعدا مونس و همدمت میشه و ...

شاید روزی با تعیین جنسیت یه دختر هم آوردم

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics

اين موضوع فقط و فقط از فقر فرهنگى مياد ، يعنى چى به شوهرت قول پسر دادى ؟؟ مگه جنسيت دست مادره ؟؟ 

هیچ انسانی نه دوست توست و نه هیچ انسانی دشمن تو بلکه هر انسانی معلم توست ...
2810