2777
2789
عنوان

بالاخره جنسیت جنینم رو فهمیدم اما اصلا خوشحال نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 55214 بازدید | 451 پست
من همیشه دوست داشتم پسر داشته باشم و خدا رو شکر دو تا دارم . حس می کنم خیلی خوب نمی تونم با دخترها ر ...

خواهر منم تو موقعیت شماس ودوتا پسر داره و با دیدن دختر من خیلی دلش یه دختر میخواد، داشتن دختر حس کاملا متفاوتیه ، ابراز علاقش، محبتاش، شیطنتاش، لوس شدناش ، فضای خونه رو پر از عشق و هیحان میکنه ناخودآگاه، و از همون کوچیکی همدم پدر مادره و مواظب حالشون

دنیام=شوهرم+دخترم  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا به ما بچه بده حالاهر چی میخوادباشه. بنظر من ناشکریه گفتن اینکه حتما میخوام دختر باشه یا حتما میخوام پسر باشه. خودم دختر بیشتر دوست دارم اما نمیگم حتما دختر باشه میگم هرچی دادی دادی فقط سالم باشه. 

خانواده های دوطرف هم خداروشکر تعصب جنسیتی ندارن هر کی ام حرفی در این مورد باهام بزنه میزنم تو دهنش برای اینکه به نعمت خدا توهین کرده. پسر و دختر جفتش نعمت خداست. خدایا تمام زوج های منتظر رو از این نعمت محروم نکن آمین 

سلام خانوم تهرانی میشه درخاست دوستی منو قبول کنید 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

تمام د رخواست های دوستی رو پذیرفتم

من وشوهرم دختردوست داریم هردو هم دوست داریم بچه دوممون دختربشه باز 

اولا ایشالا سلامت باشه دوما از روی جدول چینی میتونی زمان اقدام مناسب برای دختردار شدن رو پیدا کنی

دنیام=شوهرم+دخترم  

من برام مهم بود بچم دختر باشه 

به خاطر همین وقتی پسر باردار شدم سقطش کردم  نمیخواستمش اصلا 

الان هم اصلا بچه نمیخوام دیگه

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

من خودم دختر رو بیشتر دوست دارم ... یعنی دوست دارم حتما دختر رو داشته باشم...

ولی به نظر من بچه کلا عزیزه

خصوصا وقتی بارداری اصلا نباید راجع به جنسیت بچه تاکید روی یک جنیسیت داشته باشی...

دیگه هرچی خدا داده خوبه

2810