2777
2789
کارگاه های هنر و خلاقیت مادر و کودک ویژۀ کودکانی که در گروه سنی 1 تا 2 سال - 2 تا 3سال و3 تا 4 سال هستند طراحی شده است. مادران به همراه کودکانشان در این کارگاه آموزشی شرکت می کنند. تقویت شوق یادگیری، ارتقای مهارت های ادراکی و اجتماعی، ترویج تفکر خلاق و افزایش اعتماد به نفس در کودکان از مهمترین اهداف این کارگاه می باشد.
چه اتفاقی در کارگاه مادر و کودک می افتد؟
کارگاه های آموزشی مادر و کودک عمدتاً شامل فعالیت های زیر است:
بازی های هدایت شده شامل بازی های فردی و گروهی، اسباب بازی های آموزشی و مناسب سن کودکان.
تحریک و تقویت حواس پنجگانه و حواس پنهان.
شنیدن و تحرک با موسیقی کلاسیک، ریتم، آواز و اصوات.
فعالیت هایی در جهت پرورش حرکت چشم، تمرکز دید و هماهنگی چشم و دست.
تجارب حسی جهت پرورش حس لامسه و تقویت مهارت های دستان کودکان.
ساخت کاردستی و کشیدن نقاشی.
خواندن شعر و داستان.
خانه کودک اردی بهشت پس از برگزاری موفقیت آمیز 4800جلسه کارگاه مادر و کودک در سه سال گذشته و جلب رضایت مادران، اقدام به برگزاری دوره های جدید کارگاه های مادر و کودک در سه گروه سنی 1 تا 2 - 2 تا 3 و 3 تا 4 سال نموده است .

لازم به ذکر است
کارگاههای هر گروه سنی در 4 ترم 8 جلسه ای برگزار گردیده و شهریه کارگاهها پس از گذراندن ترم اول شامل 10 درصد تخفیف خواهد بود.
ساعات برگزاری این کلاسها به شرح ذیل میباشد:
روزهای شنبه تا چهارشنبه : ساعات 10الی 11- 11 الی 12 - 15 الی 16 - 16 الی 17 - 17 الی 18 - 18 الی 19و19الی20
روزهای پنجشنبه از ساعت 10 الی 11 - 11 الی 12
جهت ثبت نام میتوانید به طریق حضوری اقدام نمائید.
www.ordibehehst-home.com

88076941-88088201
سلام برشما ساکن شیرازم لطفا اگه در شیراز هم چنین برنامه هایی دارین آدرس و شماره تلفن اونرو برام بفرستین
چایت را بنوش نگران فردا نباش ، از گندمزار من و تو مشتی کاه می ماند ، برای بادها !

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید