2777
2789
سلام دارم میرم سر کار می خواستم پسر 13 ماهمو بذارم مهد، نظرتون چیه؟
اگه مهد کودک خوب تو بلوار فردوس یا اطرافش سرلغ دارین بگین لطفا.
خدایا عاشقتم واسه این همه خوشبختی.....
من این طرفا زیاد دنبال مهد رفتم برای اون گروه سنی رو نمیدونم ولی یه مهد تو بلوار
آلاله خ سرو هست که مدیریتش خیلی خوبه ، مهد نام آوران هم تو اکباتان فاز 2 خوبه من لی لی یاس هم باکری نبش فردوس رفتم خوشم نیومد دولتیه باید اسماشون و پیدا کنی بری سر بزنی ببینی با کجا بیشتر ارتباط برقرار می کنی . من که به نتیجه ای نرسیدم تو موفق باشی
Lilypie Pregnancy tickers

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من لی لی یاس میزارم
ولی خیلی به دلم نشسته
ولی .... اکثر مهدها زیر 2 سال قبول نمی کنن
الهی!
به داده ات شکر و نداده ات شکر و به گرفته ات شکر...
که داده ات رحمت است و نداده ات حکمت است و گرفته ات امتحان است ...
بله عزیزم قبول می کنه و شهریش 200 هست
لی من منظورم این بود که حیلی خوشم نیومده
الهی!
به داده ات شکر و نداده ات شکر و به گرفته ات شکر...
که داده ات رحمت است و نداده ات حکمت است و گرفته ات امتحان است ...
مامان ایلیا تو بهار ی مهد به اسم سایه هست..

من تقریبا همه مهدهای اون منطقه رو 2 سال پیش گشتم..
اون سایه بهتر بود ولی خوب من طاقت نیاوردم و آخر پرستار گرفتم.

اما اون سایه خوب بود. لی لی یاس خسلس شلوغه.. اجازه بازدید هم نمیده مگه 5 شنبه که کسی نیست.

خدای خوبم. ممنون
عزیزم خانه مهر زیر دوسال قبول نمیکنه...بعد من خوشم نیومد خیلی خشک و رسمی با بچه رفتار میکردند و پسر من حسابی بدخلق شده بود....توی خوب گریه میکرد...یکبار هم توی اون یکماه که رفت اونجا چون داشتم از پنپرز میگرفتمش جش کرده بود همه را گذاشته بودند من ببرم بشورم.(غیر از لباساش و پتوش) من نپسندیدم چون شاید قبلش جای دیگه میبردم و اون تعطیل شده بود.الان مهد باغ شادی میبرمش وخیلییییییییییییییییییییییی راضیم.قبلا هم همونجا میرفت.خواستی بگو شمارشو بدم زنگ بزنی بپرسی ...فکر کنم قبول کنند.ادرسش هم توی خیابون سلیمی جهرمی هست.