2777
2789

سلام مامانای عزیز

من میخوام چندتا از تجربیاتمو توی زمینه بچه داری بگم

ان شاالله که به دردتون بخوره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسر من از اون نوزادایی بود که خیلی گریه میکرد،یسری از کارایی که باعث آروم شدن نوزاد میشه رو بگم

اولا باید ببینیم بچه گرسنه است یا نه،پس اول شیرش میدیم

اگه بازم آروم نشد شاید جاش خیسه پوشکشو عوض میکنیم

البته بعضی وقتا پوشک بچه رو که باز کردید دیدین بچه آروم شد بذارید یکم پوشکش باز بمونه شاید دلیل گریش همین پوشکه،یعنی شاید ادرار سوخته شده که توی اینجور مواقع کرم میزنیم به جای سوخته

میخوام به باردارها بگم 

چهل روز بعد زایمان خیلی سخته برا من جهنم بود زندگیم

هرکی یه چیزی میگه اینو بخور اون نخور اینجوری کن بچه رو 

خواهشا خودتون تحقیق کنید تو ضمینه ی نوزاد داری و خودتون که بعد زایمان چی بخورید واز قبل اماده کنید خورد خوراکهاتون رو  اصلا به حرف مادر مادرشوهر گوش ندید هرچی گفتن بگید باشه میکنم 

حتی به نظرم سعی کنید اگه حالتون خوب بود خودتون به بچه تون رسیدگی کنید تو پوشک کردن و اینا 

نذارید کسی دخالت کنه 

یکی از کارای دیگه اینکه نوزادو هر دو روز یبار حمومش کنید باورتون نمیشه که این کار باعث میشه خواب بچه بیشتر بشه و اذیتش کمتر

یا اینکه شاید بچه نفخ داره برای این مشکل خودتون بعد از خوردن غذاهای نفاخ یکم عرق نعنا بخورید و اینکه برای خوده بچه هم میتونید پاهاشو به حالت رکاب زدن حرکت بدید و اینکه بعصی وقتا هم پاهاشو جمع کنید توی شکمش تا زور بزنه و راحت بشه

یکی از کارهای دیگه برای وقتی که بچه نفخ داره اینه که بچه رو بغل کنید جوری که شکمش بچسبه به شکمتون و یه دست زیر سرش یه دستم زیر باسنش بذارید و بعد در حالی که خودتون راه میرید بدن خودتونو بالا پایین کنید تا بچه آروم شه

کار بعدی اینکه بچه رو بذارید روی پاهاتون و تکونش بدید اگه آروم نشد بذاریدش توی گهواره و اگه بازم آروم نشد بذاریدش توی پتو و با مراقبت زیاد(مواظب باشد پتو از دستتون سر نخوره)پدر بچه دو گوشه پتو و خودتون دوتا گوشه دیگه پتو رو بگیرید و تابش بدید(این یکی از روشای عالیه که بچه آروم میشه مطمئن باشد)

کار بعدی که اگه بچه بازم آروم نشد که خیلی معجزه آسا عمل میکنه اینکه صدای سشوار یا صدای ابشار رو دانلود کنید و براش بذارید،اکثر بچه ها اینجوری اروم میشن

اگه دیدید بازم اروم نمیشه برید ماشین سواری و در حالی که ماشین در حال حرکته به بچه شیر بدید تا بچه اروم بگیره و بخوابه

یچیز دیگه اینکه خیییلی از مواد خوراکی نفاخ هستند و ما نمیدونیم اونایی که یادمه رو مینویسم بقیشو برید سرچ کنید حتما

خیار

کلم

کاهو

حبوبات(حتما یکی دو روز خیسشون کنید و ابشم عوض کنید)

گوشت و لبنیات گاو

فلفل دلمه

موز

سیب

ذرت

تخم مرغ

اگه خدای نکرده بچه تون اذیت میکنه مجبورید از این مواد تا سه چهار ماهگی یا استفاده نکنید یا کمتر استفاده کنید و بعدش عرق نعنا بخورید