2777
2789

دکتر برای نفخ پسر من یه شربت داده بود به اسم میکسچر که وقتی میدادم گریه های پسرم چندین برابر میشد که قطعش کردم

قطره های تقویتی مثل مولتی ویتامین،ویتامین آد و آهن که خانه بهداشت بهتون میده رو حتماااا با تاکید میگم به بچه هاتون بدید چون من ندادم و باعث شد پسرم وزن گیری خوبی نداشته باشه

یکی از راههای دیگه برای آروم کردن بچه اینه که اگه خیلی اذیت کرد بذاریدش توی پارچه یا پتوی نازک و پتو رو جوری دورش بپیچید که دستا و پاهاش تو بمونه و بعد بغلش کنید و راه برید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یکی از عواملی که باعث گریه نوزاد میشه اینه که سردشه یا گرمشه

مواردی که باعث سردی یا گرمی نوزاد میشه رو برطرف کنید

و اینکه بعضی نوزادا از کلاه بدشون میاد گاهی اوقات کلاه نوزادتون رو دربیازید

میخوام به باردارها بگم  چهل روز بعد زایمان خیلی سخته برا من جهنم بود زندگیم هرکی یه چیزی میگه ...

چهل روز که خیلی خوبه مادر شوهر من تا سه چهار ماهگی دخالت شدید میکرد

توی کوچکترین کارای بچه داریم

اینجوری شیر نده،اونجوری بشور ،اینکارو نکن اونکارو بکن

باور کن همه حرفاشم بی پایه و بی اساس بودن فقط میخواست منو اذیت کنه

چهل روز که خیلی خوبه مادر شوهر من تا سه چهار ماهگی دخالت شدید میکرد توی کوچکترین کارای بچه داریم ا ...

اره مادر شوهرمنم الانم همه چی میگه ولی توجه نمیکنم میگم باشه

اون روز میگه بچه رو نشور با دستمال مرطوب پاکش کن 

میگه به بچه دم نوش بابونه پونه بده گفتم باشه حتما میدم 

اره مادر شوهرمنم الانم همه چی میگه ولی توجه نمیکنم میگم باشه اون روز میگه بچه رو نشور با دستمال مرط ...

وااااای

مادرشوهر من از اون ور بوم افتاده میگه هربار که میشوری صابون بزن

گفتم اونجوری پوست بچه خشک میشه

کسی نیس جوابمو بده  😟ی مایع بی رنگ از سینهام ترشح میشه کسی بود اینطور باشه نکنه نشانه زایمان ...

عزیزم وقتی که فشار میدی؟

فکر نکنم نشانه زایمان باشه

ولی در کل تحریک سینه ها باعث زایمان زودرس میشه مواظب باش دستکاری نکنی

عزیزم وقتی که فشار میدی؟ فکر نکنم نشانه زایمان باشه ولی در کل تحریک سینه ها باعث زایمان زودرس میشه ...

نه کلا دس نزدم سر سفر داشتم نهارومو میخوردم یهو احساس کردم مایع سردی از سینهام ترشح میشه 

نه کلا دس نزدم سر سفر داشتم نهارومو میخوردم یهو احساس کردم مایع سردی از سینهام ترشح میشه 

بالاخره آخرای بارداریته و نزدیک زایمان

فکر نکنم نشانه زایمان باشه

چون کم کم سینه هات داره شیر تولید میکنه برای جوجت

تا چند ماه بعد از زایمانم این اتفاق میفته