2777
2789
عنوان

تاپیکی برای رفع مشکلات کاربران توسط نی نی یار 5

| مشاهده متن کامل بحث + 243889 بازدید | 12531 پست
جناب آقای زاهد... نی نی یار 5... من تابحال چند ین بار پست گذاشتم و چند بار هم پیام خصوصی و ایمیل زدم اما هیچکدوم جواب منو ندادین. قسمت خاطرات نی نی سایت که سالهای پیش خاطرات بچه هامون رو توش نوشتیم کجاست؟؟؟؟
سلام من میخوام نام کاربریمو تغییر بدم. اگه میشه بذارید : پـنـدار ممنون. و اگر امکان داره بعد از اسمم یکی از این علامت ها رو (به ترتیب اولویت نوشتمشون) بزارید : ✿◕‿◕✿ (◕‿-) ヅ یا ツ یا ッ یا シ (✿◠‿◠) ♥ یه دنیا ممنون.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من میخوام نام کاربریمو تغییر بدم. اگه میشه بذارید : پـنـدار ممنون. و اگر امکان داره بعد از اسمم یکی از این علامت ها رو (به ترتیب اولویت نوشتمشون) بزارید : ✿◕‿◕✿ (◕‿-) ヅ یا ツ یا ッ یا シ (✿◠‿◠) ♥ یه دنیا ممنون. .
سلام من میخوام نام کاربریمو تغییر بدم. اگه میشه بذارید : پـنـدار ممنون. و اگر امکان داره بعد از اسمم یکی از این علامت ها رو (به ترتیب اولویت نوشتمشون) بزارید : ✿◕‿◕✿ (◕‿-) ヅ یا ツ یا ッ یا シ (✿◠‿◠) ♥ یه دنیا ممنون.
سلام نی نی یار عزیز من 3 روز نمیتونم برای دوستهام پیام بفرستم پیامها فرستاده نمیشن و نمیتونم پستهام رو ویرایش کنم حذف هم نمیتونم بکنم ،برای هر تاپیک هم باید یوزر پسوورد وارد کنم
دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ،من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن
سلام نی نب یار عزیز من دو روز قبل عکسای پسرم رو تو قسمت عکس و اتلیه گذاشتم هنوز نمایش داده نشده میشه بگید چقدر طول میکشه
پسرم، عزیزم با اومدنت زندگیه من وبابا رو شادتر کردی ( خدا جونم ازت ممنونم )
سلام نی نی یار عزیز خسته نباشی من یه تایپیک زدم ولی گاهی اوقات یکی از کاربران کدهایی مانند برف و حباب و .... میزاره که موجب اذیت کاربران میشود زیرا اونها نمیتونن پیام بذارن البته خودم هم نمیتونم زیرا کلا محلی که نوشته ها را مینویسیم از بین میرود لطفا کمکم کنید لطفا نام کاربری من را (بانوی دی) کنید با تشکر
روی هر پله ای که باشی خدا یک پله بالا ترست نه به خاطر این که خداست به خاطر این که دست تورا بگیرد.
دوستان درخواست تغییر اسم رو فقط درتماس باما ارسال کنید

بخش خاطرات رو بر خواهند گردوند باید درتماس باما بگی عزیزم

تاپیکت برگشت گلم

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
سلام نی نی یار عزیز ممنونم خواهشی داشتم من چگونه میتوانم تایپیکی که زدم را انتقال بدهم نام تایپیک (موضوع: کیا بهمن 93سقط داشتن بیاین بیاین باهم باشیم و بهم روحیه بدیم تا بارداری بعدی****** ) از بخش (مشکلات و بیماریهای جنین) به بخش (بارداری ناخواسته، سقط و واکنشهای روحی و روانی از دست دادن جنین) لطفا کمکم کنید ممنون
روی هر پله ای که باشی خدا یک پله بالا ترست نه به خاطر این که خداست به خاطر این که دست تورا بگیرد.
اقای زاهد عزیز من چندین بار پست گذاشتم چندین بار پیام خصوصی وایمیل فرستادم حداقل بیاین بگین چرا من نمیتونم وارد کلوب ها بشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ما فکر می کنیم بدترین درد , ازدست دادن کسیه که دوستش داریم!!!!! اما حقیقت اینه که:از دست دادن خودمون , واز یاد بردن اینکه کی هستیم!وچقدر ارزش داریم......گاهی وقتها خیلی دردناکتره!!!!!!
2810