2777
2789

منم امروز روز ۳۱ پری هستم.۲ هفته پیش بی بی چک مثبت شد .آزمایش دادم.عددش ۲۵ بود.یعنی مشکوک.

بعد کلا تا الان بی بی چکام مثبت شده .ولی با خط ظریف.

امروز دوباره آزمایش دادم بتا ۲ بود.😓😓😓

نمیدونم چی شده اصلا؟؟؟

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام دوستان خوبین ؟کسی هست؟من اخرین تایم عادتم ۹/۸ بوده دیگ گفتم تست بدم.دوتا تستم مثبت شد.ازمایش دا ...

سلام عزیزم منم شرایط شمارو دارم 

۸بهمن پریود شدم با تاخیر البته ، از دی ماه اقدام داشتم این ماه هنوز پریود نشدم و الان۱۶ اسفند ،۱۱ اسفند از دادم منعی شد بی بی چک هم منفیه   

نمیدونم آخرش چی میشه!😔

سلام عزیزم من اسفند ماه کلا پریود نشدم تا ۷فروردین پریود شدم .این ماه اردیبهشت ،۳۱ فروردین ۱۲ شب به ...

من کیست داشتم دکتر دارو خونریزیم بند اومد منتظرم کیستم بیوفته برم واسه بارداری اقدام کنم

نه یه نفر بود هم بی بیش منفی شد هم آزش ولی باردار بود...بی بی منم منفی شده ولی امیدم ب حضرت عباسه

سلام میدونم تاپیک چندسال پیشه و منم الان ای شرایط رودارم اون بنده خدا چتدوقت گذشت تا ثابت شد بارداره