یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مبارک باشه گلم . منم دیروز موعدم بود رفتم آز منفی شد عدد ۲ ولی هنوز پری نشدم و درد زیرشکمم دارم . توروخدا واسه منم دعا کن دیروز خیلی دلم شکست اخه خیلی ب این ماه امیدوار بودم 😔
🌹�ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹
عه منم همین عدد بود روز چهارم تاخیر پریودیم امروز روز شیشمه ولی دیگه میترسم برم از بدم میگم همچنان صبر کنم چون تا چند روز به پریودیم اقدام داشتم
کار خوبه خدا کنه …لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستید💙🥹 همون موقع که فکرشو نمیکردم خدا بهم یکی از فرشته هاش رو بخشید🤲🏻💜مامانِ هدیه مادرم فاطمه زهرا🤲🏻🥹در تاریخ۱۴۰۳/۰۹/۱۰ فهمیدم مامان شدم😍برای تشکیل قلب بچم دعا کنید🤲🏻🥹
سلام دوستان منم ۱۴ روزه پریودم عقب افتاده ۲۱ روز ازرابطم میگذره روز ۸ که عقب افتاده بودم از دادم منفی بود ۱.۲ امروزم که روز ۱۴ بیبی زدم دوتاش منفی بود دخترم بکارت دارم مشکوکم با پیشاب باردارشده باشم امکانش هس باردار باشم با این شرایط؟ همچنان پریود نشدم
عفونت و زخم داشتم عفونتم خوب شده اما همچنان زخم دارم اما یسری علائم بارداری دارم تو اقدامم ازمایش خون دادم عدد 6و خورده ی اومد منفی شد کلی امید دارم میشه کمکم کنید