2777
2789
عنوان

دختر عمه عزیزم پر کشید ورفت!

| مشاهده متن کامل بحث + 14727 بازدید | 90 پست
بهاره جون ممنون که شعر جان مریم رو گذاشتی .
خدا دختر نازتو برات حفظ کنه.

من هر چقدر گشتم لینک آهنگشو پیدا نکردم.

ممنون از همتون که لطف داشتین.
خداوند همه مارو قرین رحمت الهی قرار بده.
مدارا میکنم وقتی که تو میری
میدونم با یه حس تازه درگیری
از شدت ناراحتی میام نی نی سایت تا یه کم غم دوریشو تحمل کنم.
امروز و دیروز سر کار هم نرفتم .
از بس چشام پف کرده هر کی ببینه فکر میکنه کتک خوردم.

بودیم و کسی پاس نمیداشت که هستیم
باشد که نباشیم بدانند که بودیم !

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا رحمتش کنه و به خانوادش صبر بده من براش فاتحه خوندم

ولی مارال جان درسته شوهرش خیلی بد کرده ولی اگه خانواده عمه ات بخوان نزارن که بیاد توی مراسم دیگه نوه گلشون رو هم نمی بینن. حتما دختر عمه ات دوست داره که خانواده اش بالای سربچه اش باشن و بهش محبت کنن شما نی نی نداری مخصوصا پسر خیلی به مادر و خانواده مادر وابسته هست. من یکی رو می شناختم که مشابه این اتفاق براش افتاده بود و شوهر و خانوادش هم خیلی عوضی بودن ولی خواهر خانمه انقدر به زن جدیدش نزدیک شد و واقعا از نزدیک بالای سر خواهر زاده هاش بود تمام دردلهاش رو به خواهر زنه می گفت
Lilypie Maternity tickers
خداوند قرین رحمتش کنه و به خانواده اش صبر مارال عزیز

ولی من حس می کنم این سایت جایی برای تبادل نظر در مورد بارداری و بچه داری و به اشتراک گذذاشتن تجربه ها در این زمینه هاست
کاش جای بهتری برای دردل کردن پیدا می کردی

نمی دونم خودت بارداری؟؟؟؟
مادری؟؟؟؟؟؟
بچه شیر میدی یا غیره ولی حس می کن این جا جای مناسبی برای اینکه دل بقیه رو بلرزونی نیست چون اکثرا شرایطی دارن که این طور استرها براشون خوب نیست
حداقل اگه دوست داری برای دوستای خودت دردل کنی حتما عضو کلوپی هستس خوب اونجا مطرحش کنی بهتر از تبادل نظره

من که دیگه واقعا خستم از این همه سوگ در این سایت...............!!
عکاس
مارال جون واقعا تاسف خوردم اول به خاطر جوونی خودش و بعد پسر کوچک و مادر و پدر و خواهرش. واقعا تصورش هم دردناکه. من مطمئنم که هر چی هست و نیت تو همین دنیاست دختر عمه ی شما که پاک رفت و تقاصش رو تو همین دنیا پس داد واییییییییییی به حال شوهر نامردش. نمی دونم چه جوری می خواهد جون بده و از این دنیا بره! واقعا متاسف شدم. روحش شاد و یادش گرامی باد...
من خودم یه پسر 5 ساله دارم.
مهکامه جون باور کن از شدت ناراحتی اومدم اینجا درد و دل کنم.ببخشید اگه ناراحتتون کردم.

همه این اتفاقها دیر یا زود واسه هممون هست .من تا قبل اینکه واسه خودم اتفاق بیافته فکر میکردم فقط واسه دیگرانه.
باید واقعیت هارو پذیرفت.اگه من بتونم!
خدا اینجور داغ دیدن رو واسه هیچ خانواده ای نخواد که تا آدم نکشه نمیفهمه چی به سرش اومده.
امیدوارم همه با خانواده هاتون در سلامت کامل زندگی کنید.
خدا رحمتش کنه طفلک

مطمئن باش شوهرش جواب این کارشو جلوی چشم شماها میبنه

خداروشکر که بچش دختر نیست وگرنه مثل مادرش بدبخت میشد

خدا بهتون صبر بده
دلتنگــــــــم .... دلتنگ آنچه که میتــــوانست باشد و حالا نیـســـــــــت....
مارال جون خدا رحمتش کنه و به بازماندگانش صبر بده

مطمئنا دیشب شب راحتی دختر عمه نازت بوده بدور از هر دردی

این رو هم بدون که در این دنیا هیچکس بدی نمی کاره خوبی درو کنه شوهرش هم توی همین دنیا جوابش رو می گیره بدون شک
سلام عزیز دلم
تسلیت میگم غم آخرتون باشه
اما خداوند اون شوهرو به راه راست هدایت کنه سالم و سلامت باشه تا لااقل پسرشون طعم بی پدریو نچشه هرچند میگن آدما وقتی مادرشونو از دست میدن واقعا یتیم میشن
خداحافظ دوستان عزیزم*لبتون خندون، دلتون شاد ،جیبتون پرپول و خوابتون پر از آرامش
ممنونم از همه خانومای گل.
نمیدونم از دیروز تا حالا چرا از زندگی سیر شدم ؟ هیچ چیز این دنیا برام ارزش نداره.
خدایا درسته مرگ حقه ولی اینقدر زود؟
دختر عمه ام هیچی از زندگیش نفهمید.از وقتی ازدواج کرد همش فحش و کتک و تحقیر ولی به روی خودش نیاورد که خانوادش ناراحت بشن.
بعد از مریضیش تازه همه فهمیدن شوهرش چه دیوی بوده که حتی در دوران حاملگی هم کتکش میزده.
خدایا تو اون دل مهربونش چی میگذشت وقتی آروم چشماشو بست و از این دنیا دل کند؟