2777
2789
عنوان

برندگان مسابقه عکس شهریورماه

| مشاهده متن کامل بحث + 16 بازدید | 262 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
سلام به همه دوستان عزیز به همه برنده ها تبریک میگم و ممنون از تمام دوستانی که به دختر کوچولوی ما رای دادن منم به همه کوچولوها بدون استثنا رای دادم و همشون لایق لایک بودن دوستان میشه بگید کی تقلب کرده که همه اعتراض دارن؟
http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2016092722350413303 اینم خاله بازی دخملای کوچولومون [smiley]l/l_46.gif[/smiley]
شاسی عکس که بدرد کسی نمیخوره چون هر کسی دوربین حرفه ای نداره بتونه یه عکس با کیفیت داشته باشه بفرسته براشون که چاپ کنن من که سری اول شاسی برنده شدم دوربین حرفه ای نبود اما گفتم کیفیتش خوب که وقتی به دستم رسید خدایش کیفیت خوب نبود لبه شاسی و خود چهره عکس یه خراش برداشته شده بود لیوانم که عکس اریا رو برام چاپ کرده بودن شکسته بدستم رسید
بعدشم همه ما خودمون هر وقت بخوایم می تونیم نی نی هامونو ببریم اتلیه یه عکس با کیفیت و عالی بگیریم من تو مسابقات که شرکت کردم واقعا چینی زرین سایت الو خیلی راضی بودم
2810