2777
2789
وحشی شدن ملت من با چشم خودم دیدم به عکس طبیعت هم فحش خواهر و مادر میدادن!!!! کلا پشیمون شدم عکس بچ ...

👏👏👏👏👏👏بهترین کارو کردی

من اونقدر به داشته هام فکر میکنم که وقت نمیشه به نداشته هام فکر کنم❤❤❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اونا پولدارن پول خوب میدن برای لباس آرایش غذا تفریح کلی خودنمایی میکنن و تبلیغات میگیرن و فالوراشونم ازین راه میره بالا به اسم این که برای بچه پیج باز کردن ...  کلی لباس و لوازم آرایش و زیبایی و ورزشی ‌و غذای مفتم گیرشون میاد هه

ژن خوب ینی اینا

یه نگاه به پیج های دزیره قرایی، سلین سواد کوهی، آنیسا، باراد بنداز 

من خواستم بذارم ولی بعد دیدم اینقدر مریض روانی ریخته تو اینستا که فقط بی دلیل فحش رکیک میدن، منم پیج ...

من خودم ندارم خواستم واسه بچم باز کنم آخه با طفل معصوم چی کار دارن

منظورم اینه دوست ندارم خوشبختیمو جار بزنم اگه واقعا هستم  اگه هم خوشبخت نیستم و نیاز به تایید ...

میدونم، یکی از اقوام ما یه بچه ناز و خوشگل داشت عکس هاشو میذاشت اینستا... 

خیلی بهش گفتم نذار گفت مگه میخورن بچمو!؟ 

الان بیچاره سنگ کلیه داره بچه 8ماهه

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
وحشی شدن ملت من با چشم خودم دیدم به عکس طبیعت هم فحش خواهر و مادر میدادن!!!! کلا پشیمون شدم عکس بچ ...

عجب

اخه مگه مرض دارن به بچه فحش بدن

بچه چیکار کرده که بخواد فحش بخوره

این دیگه عجیبه برام و غیر قابل هضم 

😔😔😔😔😔

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
من خودم ندارم خواستم واسه بچم باز کنم آخه با طفل معصوم چی کار دارن

😔😔😔😔عزیزدلم بیمار زیاده تو اینستا من پیجم فقط فامیلام بودن ولی بازم ترجیح دادم تموم عکسای بچمو پاک کنم بچه ها روحشون لطیفه چشم بد زیاده

من اونقدر به داشته هام فکر میکنم که وقت نمیشه به نداشته هام فکر کنم❤❤❤

اخه بچه برای پدر و مادر خودش شیرینه فقط..فوقش خاله و دایی و..

چه نیاز داره پیج بزنیم؟؟یا اونایی فالو میکنن انگیزشون چیه ؟ بچه مردم چه جذابیتی داره براشون؟

منم پسرم  داره راستش یه مدت بستم بعد فامیلا گفتن نه بزار باشه مادلمون به همین عکسا اینا خوشه باز دوباره گذاشتم البته خصوصی 100تا بیشتر نداره همون فامیلادوستا هستن

از هیچکی هیچی بعید نیس    حتی کسی که همین الان از ذهنت گذشت      
واسه منم سواله

من خودم چند تا رو دنبال میکردم البته با گوشی همسر و بدون اینکه فالوشون کنم همش آتلیه تبلیغات جشن آنچنانی میخوام بدونم مایی که اونجوری نیستیم پر بازدید هم نمیشیم....

عجب اخه مگه مرض دارن به بچه فحش بدن بچه چیکار کرده که بخواد فحش بخوره این دیگه عجیبه برام و غیر ق ...

اره والا

به عکاس و مادر و پدر و فک و فامیل و هرکی دستشون میرسه فحاشی میکنن کلا.

به نظرم تعداد ادمهای عقده ای و روان پریش اینستا خیلی بیشتر از آدمهای نرمالشه.

اگه دوست داری عکس بچه ت رو نشون بقیه بدی، به نظرم تو قسمت عکس تو همین سایت بذار. منم همینکارو کردم.

خدایی اینجا اختلاف سلیقه هست اما بی ادبی نیست.

هر روز از غذا خوردن و حرف زدن و عطسه زدن بچه فیلم میذارن یه عده هم الکی قربون صدقه میرن پر بازدید می ...

اما ما اگه همین چیزها رو بزاریم میشه چیزهای بیخود چون وضع مالیمون  و نمایش زندگیمون مثل اونا نیست

اما ما اگه همین چیزها رو بزاریم میشه چیزهای بیخود چون وضع مالیمون  و نمایش زندگیمون مثل اونا نی ...

همونام والا دیدن نداره.یه جوری هر روز فیلم میذارن انگار فقط بچه اونا میخنده یا راه میره یا حرف میزنه

اره والا به عکاس و مادر و پدر و فک و فامیل و هرکی دستشون میرسه فحاشی میکنن کلا. به نظرم تعداد ادمه ...

واقعا حالم بد شد ندیده بودم همچین چیزی 

البته دور از ذهن هم نیست چون واقعا من اینستا ندارم

اره اینجا همه محبت دارن و اظهار لطف میکنن به همه بچه ها

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**