2777
2789
سلام مامان لوبیا منم مثل تو دنبال کلاس برای آمادگی زایمان می گردم اگه جایی رو پیدا کردم همینجا برات تاپیک می گذارم عزیزم .
استخر هم که من خیلی دوست دارم برم ولی اطرافیان همه مخالفن می گن به عفونتش نمی ارزه . توی خارج استخرهایی است که زیر نظر دکتر مخصوص خانم های باردار ضد عفونی می شه ولی خوب همه این امکانات تو خارجه ...
نسترن جون از آشنایی با شما هم خوشحالم نمی دونم چرا nt رو تو این هفته داده ... البته درخواست این سونو رو خودم دادم چون مامان و بابام با هم فامیلن و خواهر کوچکم کمی عقب ماندگی داره البته سندروم دان نیست دکترا می گن فقط یک تصادف ژنتیکی بوده و از بین پنج تا بچه فقط اون مشکل داره . دکترم می گه اون چون سندروم دان نیست ربطی به تو نداره ولی من خیلی نگرانم البته بچه خواهر بزرگم الحمدا... هیچ مشکلی نداره تازه خیلی هم باهوشه ...
به نظرت الان برای این سونو دیر شده اگه اینطوره منم بی خیالش می شم تا ببینم خدا چی می خواد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

1- ها نا/?? ساله/ آخرین پریود پنجم مهر/ تشخیص سونو ؟؟؟؟فرزند اول
2- النا / سی وشش ساله / کرمانشاه / آخرین پریود ده مهر / تشخیص سونو : پسر /فرزند دوم
3- مامان میسی/ بیست و نه ساله/ کرج/ آخرین پریود چهارده مهر/ تشخیص سونو پسر/فرزند اول
4- زهرا /بیست و پنج ساله / پورتلند (آمریکا) / آخرین پریود پانزده مهر / تشخیص سونو ؟؟؟/فرزند اول
5-زینب/بیست و شش ساله/تهران/آخرین پریود پانزده مهر/تشخیص سونو؟؟؟/فرزند اول
6- غزاله / سی ساله / تهران / آخرین پریود هیجده مهر / تشخیص سونو ؟؟؟/فرزند اول
7- نسترن/بیست و پنج ساله/ تهران/آخرین پریود بیست مهر/تشخیص سونو پسر/فرزند اول
8- مریم/بیست و نه ساله/تهران/آخرین پریود بیست مهر / تشخیص سونو پسر / فرزند دوم
9- سمانه/بیست و هفت ساله /همدان/آخرین پریود بیست و یک مهر/ تشخیص سونو : پسر /فرزند اول
این از لیست و اما اهم اخبار : امروز رفتم دکتر برای اولین بار صدای قلب نی نی رو شنیدم و از اون جا بدو بدو رفتم سونو گرافی و بعد از دو ساعت انتظار فهمیدم نی نی گولو گل پسر قند عسله :)
زینب جان قربونت برم من نکنه من یه راهنمایی اشتباهی بکنم یه عمری عذاب وجدان میگیرم :( والا دکتر من گفت سونوی ان تی برای تشخیص سندرم دان رو تا هفته ی 13 و 6 روز میشه انجام داد و بعد از اون فایده نداره من 13 هفته و 4 روز رفتم مطبش کلی دعوام کردو گفت 2 روز بیشتر وقت نداری برای انجامش که من جور نشد برم انجام بدم. شاید برای شما چیز دیگه ای نوشته .
امروز که من رفتم دکتر برام یه آزمایش پنتا اسکرین داد گفت حالا که اون آزمایشو ندادی حد اقل این رو بده و برای هفته ی 20 هم یه سونوی تشخیص آندرومالی ( یه همچین چیزی) . حالا شما ببین آزمایشت چیه گلم . ایشالا نی نی همیشه سالم باشه و خندون.
مبارکه مامان میسی جونممممممممممممممممم عزیزم من طبیعی زایمان کردم، بیمارستان مادران. از نیمه شب درد کشیدم تا هشت و نیم صبح که دخترم متولد شد. بخیه هم داشتم ولی خب خداروشکر زود خوب شد و مشکلی پیدا نکردم. تو دوران بارداری هم مرتب عسل و 4 مغز رو میخوردم. روغن زیتون هم میخوردم و هم میکشیدم به شکمم ولی با این حال بازم شکمم ترک خورد. میوه و سبزی و سالاد زیاد میخوردم. غذاهای چرب و شور و سرخ کردنی اصلا نمیخوردم به همین خاطر نه ورم کردم و نه چاق شدم و نه دچار مسمومیت حاملگی شدم. حتما بارداری هفته هفته که تو همین سایت رو اومده بخون. تاپیک مزاج شناسی(قبل از بارداری، سلامت و تغذیه، مزاج شناسی) هم یه سر بزن اطلاعات خوبی گیرت میاد. بوسسسسس

وااااااااااااااااااااااای مبارکه دوستم ایشالا به سلامتی حالا پیش به سوی انتخاب اسم پسر. خودت خوبی؟

تا حالا مامانای دختر دار :

پرگل

مانای پسر دار:

النا
مامان میسی
نسترن
مریم
سمانه
سلام نسترن جون نگران نباش عزیزم راستش منم بی خیال این آزمایش شدم راستی چرا دکترت به این آزمایشات تأکید داره ؟؟؟ با شوهرت فامیلین ؟؟ یا کسی رو توی فامیل داری که اینجوریه ؟؟؟
من تصمیممو گرفتم دیگه نمی خوام بهش فکر کنم . هر چی خدا بخواد همون میشه در ضمن هر چی فکر می کنم الان که چهار ماهه شدم دیگه اجازه سقط یا هر اقدام دیگه ای رو به خودم نمی دم . بنابراین فقط به خدا توکل می کنم . منم هفته دیگه می رم سونو حتماً بهت خبر می دم . راستی من آخر بهمن هم اسباب کشی دارم . وقتی رفتم خونه جدید می خوام شروع کنم به سیسمونی خریدن . چون اونجا هم دو خوابه است . ...
سلام به همه
نسترن جون و توپولی جون از اینکه نظر دادید ممنونم ولی سونوی nt رو انجام دادم و الحمد الله سالم بود الان آزمایشهای 16-18 هفتگی رو انجام دادم و هنوز نبردم پیش دکتر.

راستی مامانا کدوماتون پیش ناتاشا حقیقی می روید ؟
زیبا گلم ممنون از اطلاعاتت ... منم مادران میرم اگه خدا بخواد. قصد دارم سزارین کنم. بارداری هفته به هفته را هم جلو جلو میخونم... ولی تاپیک حسنی زیاد نمیرسم سر بزنم..از این به بعد میرم...چشم. دخمل گلت را از طرف من ببوس. اینجا بازم سر بزن زیبا جونم. مواظب خودت باش. قربونت برم
سلام به همه مامانا...نی نی گلا خوبن...تپل مپلن؟؟؟؟؟؟
نسترن جون تبریک میگم.....قدم گل پسرت ایشالا مبارک باشه...
خدایا کمک مان کن تا از ما به دیگران، تنها خیر و نیکی برسد.ٱمین یا رب العالمین.
مامان توپولی جونم دیگه فکرشو نکن. دکتر من اعتقاد داره همه باید این آز رو بدن وگرنه من مورد خاصی نداشتم . ایشالا همه نی نی ها سلامت باشن.

مامان میسی جونم مبارکه گل پسرت . دیگه گل پسرا میتونن کم کم تیم فوتبال درست کنن اینجا ههه هههههه . دخترای ناز نازی ما منتظرتونیم.

النا جون ممنون. این عکس ناز دخترته؟ چقدر خوشگل و ملوسه خدا حفظش کنه . مثل شکوفه ی بهاری میمونه. ببوسش از طرف من.

2810