2777
2789
ببخشید مسئول این سایت کیه؟ کاش یه تاپیک درست کنه که مشخصات همه اعضا شامل :
1- نام/سن/ساکن/تاریخ آخرین پریود/ تشخیص سونو: پسر (یا دختر) توش باشه .اینجوری اعضا بیشتر با هم آشنا میشن.
خدایا کمک مان کن تا از ما به دیگران، تنها خیر و نیکی برسد.ٱمین یا رب العالمین.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان مسی جون من فوری اصلاح کردم به صورت حروف نوشتم که مشکلی پیش نیاد.در مورد مشخصات هم چشم.اولین چراغ رو خودم روشن میکنم.بعد هر نفر بیاد مشخصات قبلی هارو کپی کنه و مشخصات خودشو اضافه کنه به لیست.منظورم اینه که همه یه لیست مشترک داشته باشن.
الینا / 36ساله / کرمانشاه / 10مهر / حس مادرانه : پسر / تشخیص سونو : پسر
مامان مسی جون من فوری اصلاح کردم به صورت حروف نوشتم که مشکلی پیش نیاد.در مورد مشخصات هم چشم.اولین چراغ رو خودم روشن میکنم.بعد هر نفر بیاد مشخصات قبلی هارو کپی کنه و مشخصات خودشو اضافه کنه به لیست.منظورم اینه که همه یه لیست مشترک داشته باشن.
?- الینا / 36ساله / کرمانشاه / 10مهر / حس مادرانه : پسر / تشخیص سونو : پسر
?-
?-
4-

مامان کیا مهر جون اگه سونو پسر تشخیص بده به ندرت پیش میاد که اشتباه کرده باشه و بعدا بگه دختره.چون حتما باید عضو تناسلی رو ببینه و بعد بگه.....تو سونوهای بعدی که این عضو از بین نمیره!!!!! اما اگه از اول دختر تشخیص داده بشه یه وقتایی که دستگاه سونو دقیق نباشه یا دکترش وارد نباشه ممکنه قبل از تشکیل شدن عضو تناسلی اعلام کرده باشه و بعد از مدتی تو سونوهای بعدی دیده بشه اینجوری که بعضی وقتا از اول میگن دختر بعدا میگن پسر ولی عکسش اتفاق نمی افته مگه اینکه سونوگرافیش خیلی الکی باشه........
ایشالا اگه خدا بخواد "محمد علی" فکر کنم شب مبعث بدنیا بیاد.در ضمن این بچه دوممه.من یه دخمل گلی هفت ساله هم دارم.
راستش منم وقتی تو هفته سیزدهم بهم گفت پسره به هیچکی نگفتم .همش می ترسیدم اشتباه کرده باشه .بعدش تو هفته شانزدهم که یه کم لک بینی داشتم مجدد سونو کردم الحمدلله حالش خوب بود و دوباره هم بهم گفت پسره.خیالت راحت اشتباه نمی شه.مشخصاتتو بذار تا بیشتر با هم آشنا بشیم.
سلام مامانا
مامان النا خوبی من تو کلوپ مامانای تیر و مرداد دیدمت... خوبی ؟ کلی اطلاعات بهم دادی.
اطلاعات منم ایناست
غزاله / ?? ساله / تهران / تاریخ آخرین پریه ?? مهر / نمیدونمم نی نیم چیه
سلام مامانا
مامان النا خوبی من تو کلوپ مامانای تیر و مرداد دیدمت... خوبی ؟ کلی اطلاعات بهم دادی.
اطلاعات منم ایناست
غزاله / 30 ساله / تهران / تاریخ آخرین پریه 18 مهر / نمیدونمم نی نیم چیه
النا جون بیا حدس بزن نی نیم چیه ... گفتی دقیق نمیتونم بگم ... حدس که میتونی بزنی؟... سونوگرافی به من گفت چیزی نمیبینم فکر کنم دختره ... ولی آیا نی نی دختر تو محیط قلیایی رشد میکنه؟
مامان میسی خوبی خدایی من به نوبه خودم از خدا برات میخام که همینجوری فعال و سر حال باشی ... ببین اگه کسی چشمت کرد من نبودم ها ...مراقب نی نیت هم باش ولی چون کار زیاد نی نیتو اذیت میکنه مامانی
2810