2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انقدر ناراحت شدم و گریه کردم نمیدونم چی بگم فقط خدا کمکت کنه حتما صلاح خدا این بوده خیلی مواظب خودت و شوهرت باش ایشالاه بتونید فراموش کنید
پلک زدیو دیدی که هیچکی دورت نیست
انگار همش هالووینه چون هیچکی خودش نیست
سلام عزیز من هم سال 89 دوقلوهای دخترم را در ماه 6 بارداری از دست دادم و مجبور شدم درشون بیارم البته گریه کردم خیلی زیاد اما بعدش با کمک دوستانم به کار برگشتم تا کمتر تو خانه باشم تو هم سعی کن بیشتر تو جمع باشی سیسمونی ات را جمع کن تا جلوی چشمت نباشه اگه امکانش هست برو مسافرت ...البته خیلی سخته اما زندگی هنوز ادامه داره و مطمئن باش همونطور که خدا الان به من یک نی نی سالم داده به تو هم میده
 👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
وسایلشو جمع کردم
با این که 26 روزش بود اما یه کارای با مزه ای میکرد که نگو
باهاش حرف میزدم نگاهم میکرد و به حرفام گوش میداد
وقتی میرفتم بیمارستان بالا سرش تا صداش میکردم شروع میکرد به گریه کردن
صدامو میشناخت
عزیزه دلم
دلم براش پر میزنه
می خوام بغلش کنم
عزیزم این اتفاق ها زیاد شده همه جا دنیا نمیدونم چرا

عزیزم دلیلش چی بود دکتر چی گفتن
 👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
نازی جان، عزیز دلم

با خوندن این خبر خیلی ناراحت شدم و اشکهام قطع نمیشه.
گلم به قول دوستامون حتما حکمتی در این اتفاق بوده.

خواهش میکنم سعی کن به خودت مسلط باشی. من مادر نیستم ولی میتونم بفهمم که برای یه مادر چقدر تحمل از دست دادن فرزند حتی اگر یک نوزاد 26 روزه باشه چقدر سخته. چون خودم عاشقانه خواهرزادم رو دوست دارم.

عزیز دلم، اگر دوست صمیمی داری که درک میکنه گذروندن این لحظات تلخ برای شما چقدر سخته، همین الان برو پیشش. سعی کن تا جایی که میشه فعلا توی خونه نمونی. حتی اگر میشه بلند شو برو توی پارک نزدیک خونه تون. هرچقدر که دلت میخواد راجع به این موضوع غم انگیز با خواهر یا مادرت یا دوستت صحبت کن.
نازی جون فعلا تا میتونی خودت را تخیله کن این روزهای اول فقط گریه کن بعد کم کم برو از خانه بیرون امیدت به خدا باشه برو کلاس ورزش ثبت نام کن نو جمع باش