2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نازی خیلی ناراحت شدم خیلییییییییییییییییییی باید صبور باشی می دونم خیلیییییییییییییییی سخته من از شنیدنش انقدر ناراحت شدم خدا بهت صبر بده منم گریه کردم
نازی هیچ کار خدا بی حکمت نیست خیلی کوچیک بود بچه ها هر روزکه بزرگتر می شن محبتشون بیشتر تو دل پدر مادر می شینه شاید صلاح بود نمونه می دونم چقدر سخته تحمل کن عزیزم زندگی رو واسه خودتو شوهرتو تلخ نکن سعی کن یه سفر بری و زیاد بهش فک نکنی دکتر زنان برو و ببین دوباره کی می تونی باردار شی انشالا خدا یه نی نی دیگه بهت بده خیلی زود تا تلخی که کشیدی از یادت بره بمیرم براش قربونش برم انقدر کوچولو بود راحت شد از این دنیای دیوونه با این آدما خیلی حالم بده خیلیییییییییییییییییییییییییییییی
عزیزززززززززززززززمممممممممم

خیلی سخته

میدونم

به فکر نی نی بعدی باش

من هم یه بار نینیمو سقط کردم از بس گریه کرده بودم و غصه خوردم میترسیدم دوباره نینیدار بشم

اما به امید خدا نی نی بعدی همه غمها رو از دلت بیرون میکنه
خورشید رو از ما گرفتن ، شکر شب ستاره پیداس ،
از نگاه ما یه جرقه ، صدتا فانوس یه رویاست
از خدا فقط براتون صبر می خوام چهارشنبه هفته پیش نی نی سه روزه یکی از اقوام ما هم پر کشید انقدر زیبا بود که حد نداشت پوست خیلی سفید و وبر موهای طلایی و چشمای ابی . بعد از هشت سال انتظار پدر و مادرش اومده بود و بعد از دو بارداری ناموفق. تنها امید پدر و مادر . چون دکتر گفته بود غیر این دیگه نمی تونن بچه دار بشن . انقدر گریه کردیم که حد نداره پدر بچه که دو روز اول نمی تونست روی پاهاش راه بره باید دو نفر بازوهاش رو می گرفتن
نازی جان خدا بهت صبر بده هیچ چیزی بی حکمت نیست انشالله بزودی یه نی نی سالم میاد تو خونتون وبا خودش شادی میاره برای هلیای عزیز قران بخون ووبلاگ دیگه ای برای نی نی جدید درست کن چون صحبت با عزیزی که نیست بیشتر دلتنگت میکنه.
الهیییییییییییییییییی فدای دل شکستت بشم
خدا خودش بهت ارامش بده عزیزم

خاک تو سر این دکتر ها که بعضی هاشون به اندازه گاو هم نمیفهمن
http://8pic.ir/ زندگی زیباست اگر زیبا ببینی