2777
2789
عنوان

خنزل پزنل های خریداری شده مامانهای مهربون اسفند 89 فروردین 90

| مشاهده متن کامل بحث + 245358 بازدید | 3225 پست
هههههههههههه.........افسون موافقم باهات
گر می نخوری طعنه مزن مستان را... بنیاد مکن تو حیله و دستانرا **تو غره بدان مشو که می مینخوری... صد لقمه خوری که می غلام‌ست آنرا (خیام)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من باید براتون عکس دستگاهی که قهوه اسپرسو را درست می کنن را بگیرم.............عمرا 400 تومن باشه
.
.

راستش من فکر کردم مثلا منظورتون اینه که 50 هزار تومن گرونه!.............با یه دستگاه دیگه اشتباه می کنید!
نسترن این که اسپرسو ساز نمیشه.
این قهوه معمولی میده همون میشه انگلیسی فکر کنم.
اسپرسو ساز که از اون بزرگاست بابا.
تو قهوه فروشی ها هم هست.

من اخه ایین جوری شنیدم.از اینا که هست همین 34 35 تومن.ولی مثل اون دستگاه ما قهوه میده که من نمیدوستم.من دوست دارم دون دون قهوه بیاد دهنم.

عکس کادوهای پندار رو بزار منم منتظرم
خانواده ی خوشبخت چیزی جز بهشت زودرس نیست.
افسون خود لینکه نوشته قهوه ساز اسپرسو ...................بعد شک داری!
.
خونگیش دقیقا این مدلی است...............اون برای کسایی هست که مثلا کافی شاپ دارن و...
.
من خونه خیلی ها رفتم و غیر این نداشتن...اونا مال کافی شاپ داراست.مگر تو مثلا 40-50 تا به بالا مهمون داشته باشی بدردت می خوره..............
که البته بصرفه نیست برا این تعداد مهمون اسپرسو بدی...........چون بازای هر نفر 2 قاشق غذا خوری قهوه لازمه یا 1/5 قاشق.
بسیار جالب.اخه نسترن من از اینا دیدم.همه جا دارن تا حالا نشنیده بودم بهش بگن اسپرسو ساز.
واسه همین برام جای سواله؟؟
حالا یه بار رفتم مغازه قهوه فروشی میپرسم چنده شاید بخریم.شاید البته چون من طعم قهوه ترک رو میدوستم.

انیسسسسسسسسسسس اینارو خریدی همه رو؟ اونوقت چند؟

از هر کی می خوایین سوال کنین .... اینا اسپرسو ساز هستن.
.
کارکردن باهاش خیلییییی فرق داه!
قهوه ساز معمولی که نیاز نداره بخار از یه لوله رد بشه!
قهوه ساز معمولی که تو یه کتری هم عمل میاد.
.
.
دیگه هر چی باشه من این کاره ام
میدونم بابا نسترن من فقط نشنیده بودم برام جالب بود.همش فکر میکردم اون گنده ها هستن.

حالا برم قهوه بخرم شاید از اینا هم بخرم.
اون باید قهوه اسپرسو بخرم حتما براش؟