2777
2789
عنوان

خنزل پزنل های خریداری شده مامانهای مهربون اسفند 89 فروردین 90

| مشاهده متن کامل بحث + 245358 بازدید | 3225 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه الهام جون..خورد به واکسن کیاوش نشد بخرم شرمنده

این و خریدم برای کیان مثلا داداشش براش خریده..خیلی چیز خوبی بود..کیان میرفت میشست پاش تنهایی درست میکرد..حالا فکر نکنید صبح تا شبا...ولی همون 5 دقیقه هم تعجبی بود
آپلود عکس
قوی کسی است که ، نه منتظر میماند خوشبختش کنند و نه اجازه میدهد بدبختش کنند

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers
من جورچین 5 و خریدم
لباس باید به سلیقه خودش تنش کنه
ی پسره ی دختر
صدرا میگه
صدرا و سارا

سونیا هیچچچچچچچچچچ

برو افسون هستمممممممممممممم
در روزگاری که خنده مردم بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند
به به می بینم که بچه داری بهتون ساخته و به فکر دومی افتادین ... بارک الله مامانای شجاع من که فعلا شجاع نیستم و جرات نمی کنم بهش فکر کنم ... تازه من به توصیه نسترن پسر می خوام بیارم
خدایا کمک کن همیشه شاکرت باشم ... تا حالم همیشه خوب باشه
درمورد بحث دستگاه اسپرسو اونایی که میخوان دستگاه اسپرسو که معمولا بالایی 400 قیمتشونه بخرن بگم که من جدیدا تو هایپر استار مارک گوسونیک دیدم که قیمتش مفت بود یادم نیست جند بود اما مفت بود بنظرم که هوس کردم بخرم اما نخریدم نمی دونم چرا .نخریدم ...
گوسونیک کیفیتش بد نیست
من یه چی بگم..من امروز صبح قهوه درستیدم..اولا کف نکرد ..جوشید....بعد خوردم...به این نتیجه رسیدم کلا قهوه خور نیستم..چون دوست نمیداشتممممم
قوی کسی است که ، نه منتظر میماند خوشبختش کنند و نه اجازه میدهد بدبختش کنند

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers
فرزانه خریدات مبارک شلوار داریوش هم قیمتش خیلی خوبه هم خیلی خوشکله خیاط خانوم !

سمیرا من از این جورچینا میدوستم اما جایی به چشمم نخورده ببینم حتما میخرم

بابا بحث واسه بچه دوم فهیمه نکنیننننننننننن خودش با زبون خوش اعتراف کرده سونیا و سامیار

ببینین اسماشون رو هم انتخاب کرده دختر خوب !!!

شقایق جون نسترن به اونایی که پسر دارن میگه دومی تون باید پسر باشه .............چون خودش دختر میخواست

نسترنننننننننننننننن بی خیاللللللللللللل بابا ما چه گناهی کردیم میخوای کلوپو آتیش بزنییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به خدا گفتم : تو که تقدیر مرا نوشته ای چرا دعا کنم؟ خدا گفت: تو چه می دانی؟ شاید نوشته باشم هر چه دعا کرد!
سمیرا قهوه ای که بجوشه باید ریخت دور عزیزم.
کلا قهوه نباید بجوشه.کف کنه یعنی حباب کوچیک بده از اطرافش.باید بالای سرش باشی.10 -15 دقیقه.

خوب بخون من چی نوشتم.

ما که پول اسپرسو ساز نداریم.

سحر جون منتظر عکسات هستیم.

ما هم از این اهنرباییها داریم مدل صدرا که گفت.و یه مدل هم حیوانات جنگل.همین الان یونا داره بازی مکینه باهاش
خانواده ی خوشبخت چیزی جز بهشت زودرس نیست.