2777
2789
عنوان

متولدین خرداد 89

| مشاهده متن کامل بحث + 1150448 بازدید | 24572 پست
سلام

من الان از دکتر می یام ... بتام شده بود 3510 ....یه ساک هفت میلی متری هم داشتم ... یعنی یه نی نی ....
قراره 2 هفته دیگه برم سونوی مجدد

منم همه اش خوابم می یاد .... البته شب ها از خواب می پرم ولی صبح ها همه اش منگم
کوله بارم بر دوش، سفرى مى‎ ‎باید،سفرى تاته تنهایى محض...

هرکجا لرزیدى،از سفر ترسیدى ، فقط آهسته بگو: من خدا را دارم!
مانلی جونم عزیزم ممنون خیلی ممنون انشالله روز خودت گلم
راستش دختر عمم که دکتر زنانه بهم گفت که دیگه اینترنت و کامپیوتر رو تعطیل کنم چون خیلی برای نی نی ضرر داره منم گفتم چشم، حتی موبایلو هم باید بزار کنار، توی کلوب به دوستان سلام گرممو برسون و زحمت دادن خبرشو بکش و بگو دعام کنن
انشالله همین روزا خودتم خبر خوش مامان شدنت رو بدی
بوسسسسسسسسس

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهی جون من هنوز سونو ندادم آخر هفته وقت دارم ،حالتهام هم خستگی و گاهی درد واژن و درد کمره فعلا همینا....
بارداری خوبی برای همتون آرزو میکنم
بچه ها سعی کنید تا میتونید طرف کامپیوتر نرید اشعهء گاماش خیلی حرارت زا هست و برای نی نی خیلی مضره
بوس برای همه
دوستان به همتون تبریک میگم که مامان شدین.
منو هم دعا کنین تا نی نی بیاد تو دلم.3 ساله منتظرم و جدیدا هم دکتر بهم گفت وضع چندان خوبی ندارم.
فقط امیدم به خداست و معجزه ای که منو مامان کنه
2805
من هفته دیگه در چنین روزی میرم آز بدم. امیدوارم مامان شده باشم و نی نی منم خردادی باشه. برام دعا کنیید میام خبرشو بهتوتن میدم
یعنی میشه هفته دیگه این موقع ها من مامان پانی باشم.واااااااااااااااااای خدا . پیش تو هیچ طولی نداره که بخوای همه چیز درست شه. خدایییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییا.
مریم جان انشالا که همین روزا انتظار به سر برسه و یه نی نی سالم و صالح بیاد تو دلت.
پانی جون انشالا که تو هم جزو مامانای این تاپیک باشی و با ما همسفر بشی اگه بشناسی صبا هم چند وقت پیش انتقال جنین داشت اونم اگه باردار بشه نینیش خرداد به دنیا میاد.
سلام به همه مامانای گل و مهربون. ان شاءالله بارداری خوبی داشته باشید و خرداد ماه نی نی های سالم و تپل مپلتون رو به سلامتی بغل بگیرین.
من هم چند هفته ای هست که فهمیدم باردارم(درست شب عید فطر خدا عیدی منو داد........خدا جون شکرت). و دکتر تاریخ 4 خرداد رو واسه تولد نی نی مشخص کرده.
بهی جون، یفید برفی و علیا عزیز و بقیه مامانای خردادی. ان شاءالله که همه به سلامتی این مراحل رو پشت سر بزاریم و در این راه دوستای خوبی برای هم باشیم و این تاپیک رو حفظش کنیم.
من 29 سالمه و تقریباً 3 ساله که ازدواج کردم.
این ماه دومین ماهی بود که من و شوشو واسه بارداری اقدام کردیم و در عین ناباوری خدا مورد لطف قرارمون داد.
الان تو هفته 7 هستم.دکتر یکسری آزمایش روتین بارداری واسم نوشته، ولی هنوز سونو ندادم.
من هم یک کم احساسه خستگی دارم. به خصوص اینکه کارمندم و شیفت کاریم از 8 تا 4 بعدازظهره!!!
سینه هام حسابی حساس شده و درد میکنه. در ضمن چند روزی هست که همش حالت تهوع و حالت دل آشوبه دارم. تازه خوابه شبم هم خیلی سبک شده .چند بار تا صبح از خواب بیدار میشم.
مامانای گل بیاین از خودتون و حال و هواتون بگین!!!!
دوست جونا، امیدوارم همگی دوران بارداری خوب و سالمی داشته باشیم.
ان شاءالله
سلام نبات جون

مبارکه عزیزم ...

منم شبها خواب درستی ندارم ... یهو بیدار می شم و خوابم نمی بره ... البته تو کتاب خوندم که این عادیه ...
راستی من کتابهای همه مادران سالمند اگر ... و 9 ماه انتظار و 9 ماه انتظار زیبا و بارداری هفته به هفته و غذای روی برای چشم انتظاران فرزند رو خریدم ... کتابهای خیلی خوبی هستند

مخصوصا 9 ماه انتظار زیبا که خیلی خوب توضبح داده ....

امروز همه اش زیر دلم درد می کرد که یکم نگرانم کرده بود ... از ظهر توی رختخوابم .... الان بهترم ... سینه درد هم قبل پری خیلی زیاد داشتم که الان خیلی بهتر شده ...

خدا رو شکر فعلا حالت تهوع انچنانی ندارم ... فقط یه هو می یاد و خیلی زود تموم میشه ... خدا کنه همینطوری بمونه ....

پانی جون هر شب دعا می کنم برای تو و بقیه که انشالله بزودی با خبرهای خوش بیاین و مامان خردادی بشین

اینم تیکر نی نی من ...

شما هم تیکر ها تون رو بذارین و اگه ممکنه بهی همه رو بذاره تو اولین پست ...که وقتی می یایم اینجا همه تیکر ها کنار هم باشه

Lilypie Pregnancy tickers

سلام مامانای گل...

علیا جون بچه ها همه خوشحال شدن و بهت تبریک میگن عزیزم...انشااله بارداری و زایمان خوبی داشته باشی و فرزند سالم و صالح و باهوش و قشنگی نصیبت بشه...من به اینجا سر میزنم..ما رو از حال خودت بی خبر نذار عزیزم...

مریمی جونم و پانی عزیزم امیدوارم به زودی خبر بارداری شما و همه دوستای منتظر دیگه رو بشنوم..دوستون دارم...
نبات جون

اول روی لینکی که دادم کلیک می کنی ... تا یه صفحه باز بشه
بعد روی Pregnancy

بعد از قسمت Select ticker format -- Full size روی گزینه Next کلیک کن

بعد از قسمت Choose a scene یک تصویر انتخاب می کنی و از قسمت Preview روی گزینه Next کلیک کن

بعد از قسمت Choose a slide یک تصویر انتخاب می کنی و از قسمت Preview روی گزینه Next کلیک کن

در قسمت Expected Due Date تاریخ تولد نی نی رو به تاریخ میلادی وارد کن و از قسمت Preview روی گزینه Next کلیک کن

بعد از جدول Code snippet: HTML, Used for some forums. /// کلیه کدهایی که نوشته رو کپی کن و اینجا پیست کن
وقتی دکمه ارسال رو بزنی تصویری که ساختی می یاد

مثلا :

Lilypie Pregnancy tickers

2810