2777
2789
عنوان

متولدین خرداد 89

| مشاهده متن کامل بحث + 1150448 بازدید | 24572 پست
سلام و روز همگی به خیر نیروانا جون راستش منم دوست ندارم این تاپیک تعطیل بشه من همیشه با انرژی مثبت اینجا اومدم و اینجا رو دوست داشتم دلیلش هم وجود شما دوستا بوده ولی غیر از این خاطرات دوران بارداریم و حتی خیلی از بحثایی که اینجا صورت گرفته و حتی تصوراتم رو نسبت به وقایع زندگی تصحیح کرده برام خیلی با ارزشه البته درستش اینه که آدم به یه تاپیک دل نبنده ولی خوب من اینجا رو دوست دارم. نه نیروانا جون ناراحت نشدم اتفاقا گفتم نکنه تو ناراحت شده باشی \پنجشنبه هم باهات تماس گرفتم که صحبت کنم حدودای 11 صبح ولی مشغول بود. منم منظورم این بود اگه راحت تری که وایبر رو روی لب تاپ نصب کنی و اونجا بامون در تماس باشی خودت رو به خاطر اینجا اومدن اذیت نکن. راستش اینروزا ذهنم خیلی درگیره و خوب نمی تونم متمرکز بشم به خاطر این کمتر تونستم اینجا پستی بذارم ولی همیشه سر میزنم. و خصوصا همیشه به یادت هستم نیروانا جون. ضمنا حق داری ناراحت باشی و شاید خود من کوتاهی کردم که معذرت می خوام. ولی یه مدتی کمی درگیرم. برام انرژی مثبت بفرست نیروانا.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه دوستانم فردا روز اول مدرسه هست یاد روز اولی که خودم مدرسه رفتم افتادم واقها پیر شدیم ما اومدم تا روز اول مهر،روز بازگشایی مدارس رو بهتون تبریک بگم این روزا بوی پاییز بد جوری حال و هوای ما رو عوض کرده... قدر این روزهای زیبا رو بدونید... چون یه روزی هم میرسه که به این روزهایی که الان بهش بی اعتنا هستیم حسرت بخوریم و مثل الان حسرت خوردن و فکر برگشتن به روزهای خوب مدرسه محاله... پس همشاگردی سلاممم
  مردادی  
باز بوی دفتر پاک کن ها ی سفید ته مداد قرمز باز هم مهر رسید باز هم رج زدن حرف الف باز هم دخترکی سر به هوا. دختری گیج که نامش کبراست. و هزاران سال است قول ها داده به خود و گرفته تصمیم که دگر بار کتاب خود را باز جا نگذارد شب به زیر باران آن کتاب کهنه همچنان خیس وچروکیده و باران زده است باز هم سال دگر باز پاییز دگر باز تصمیم دگر باز کوکب خانم چند مهمان دارد باز هم سفره رنگین پهن است و کدام از ماها در پس این همه سال... حسرت خوردن از آن سفره کوکب خانم همچنان با او نیست؟ خوش به حال عباس خوش به حال کبری خوش به حال حسنک که همه دغدغه شان. سفره و دفتر خیس است و صدای یک بز! خوش به حال همه شان که ز ما جاماندند همه کودک ماندند و رسیدیم ما به سرابی که هم اکنون هستیم وغم غربت ایام گذشته است که دایم با ماست!!!!!!
  مردادی  
2805
سلام دوستان روز اول پاییزتون به خیر و خوشی نیرواناجون چه خوب که وایبر رو نصب نکردی همچنان به راهت ادامه بده چون ظاهرا قراره ف ی ل ترش کنن دوباره برمیگردیم اینجا... راستی حدود دو هفته پیش خبر نی نی رو به هستی دادم و همش تو فکر تو هستم که خواسته بودی عکس العمل هستی رو بهت بگم ولی فرصتش پیش نمیومد برات بنویسم ،‌یه روز بهش گفتم یه خبر خوب برات دارم کلی ذوق داشت تا بشنوه و اصلا صبر نداشت گفتم خودت حدس بزن که چندتایی گفت مثل شهربازی و ... که خب درست نبود وقتی بهش گفتم که خدای مهربون تو دلم یه نی نی گذاشته که وقتی تو 5 سالت بشه به دنیا میاد چشماش گرد شد و برق زد کلی ذوق کرد بعد بهم گفت مامان پس هر وقت که نی نی خوابش بیاد رو زمین دراز بکش و خودت رو به چپ و راست تکون بده و عملی نشونم داد ، بعدشم اومد شکمم رو بوس کرد و صورتش رو روی شکمم گذاشت و بعد با ناراحتی پرسید پس چرا نی نی جوابم رو نمیده ؟ که براش توضیح دادم الان خیلی کوچولوئه و نمیتونه ... الان هم هرشب میاد و نی نی رو بوس میکنه و میخوابه ( من با نی نی هر شب یه راز دارم!) حالا دیگه نمیدونم از حالا چه رازو رمزی باهم دارن یکی دوبار هم شده که مثلا تو مهمونی یهویی یادش افتاده و ذوق کرده و یهویی داد زده بابا تو هم یادت هست که مامان قراره نی نی به دنیا بیاره؟؟؟ خلاصه که گاهی تو جمع کلی از دستش خجالت کشیدم هر چی هم بهش یادآوری میکنم که یه موضوع خصوصیه و پیش همه نگو ولی یادش میره ...ولی خب نمیشد بهش نگم چون موقع بازی خیلی میزدزیر دلم یا همش میپرسید مامان چرا شکمت قلمبه شده ؟! هه هه هه راستی شماره خونتون رو بهم اس ام اس کن من ندارم چند بار باهات تماس گرفتم انگار آنتن نداشتی مامان کامی جون ممنون بابت تبریکت و همچنین متن قشنگت
سلام روز همگی به خیر امروز اول مهر بود و تجدید خاطرات ... ما کارمندا هم دیگه باید زودتر از خواب بیدار شیم و زودتر از خونه بریم بیرون امروز ترافیک خیلی زیاد بود و به سحتی تونستیم به موقع کارت بزنیم. نازی عکس العمل هستی چه با مزه بوده ...آره راست میگی اگه بچه ها بدونن بیشتر رعایت می کنن.
سلااااااااااااااااااام روز اول پاییزیتون به خیر و خوشییییی اره فکر کنم ما هر جا که باشیم اخرش برمیگردیم همین جا واینجا یه جور دیگه برامون خاطره انگیزه فقط کاش کاش خصوصی بود که توش راحتتر بودیم سمیه جونم دلم برات تنگ شده خیلی...یه بارم هفته گذشته زنگ زدم خونتون ولی یه بارش اشغال بود و یه بارشم جواب ندادی خیلی دلم میخواست صداتو بشنوم دوستم و واقعا دلم یه قرار درست درمون میخواد که هیچ کی جز خودم انگار همتشو نداره..هاهاها نازی جون چقدر بامزه بود عکس العمل هستی...ای جانم چه ذوقی داره و چه رمز و رازی واقعا شماها دارین ما رو هم به هوس میندازین شدید
الهی مادرم را از ان کسانی قرار بده که آتش به انها خواهد گفت گذر کن همانا نور تو نور مرا خاموش کرد.بهشت به او خواهد گفت وارد شو که همانا دلتنگ تو بودم قبل از انکه حتی ببینمت...
بهی جون منم موافقم که اینجا برامون خیلی دوست داشتنی تر و موندنی تره و دلم نمیخواد خلوت بشه که خوب مقصر خودمونیم ولی واقعا ادم وقت کم میاره و همزمان چند جا فعال بودن ادمو از کار وزندگی میذاره ولی دلم میخواد از این به بعد بیشتر بیام اینطرف
الهی مادرم را از ان کسانی قرار بده که آتش به انها خواهد گفت گذر کن همانا نور تو نور مرا خاموش کرد.بهشت به او خواهد گفت وارد شو که همانا دلتنگ تو بودم قبل از انکه حتی ببینمت...
اعظم جون واقعا متن ات لایک داره..مرسییییی واقعا باید قدر همین روزا رو هم دونست ..گل گفتی
بازم سلاااممم سمیه جونم اومدم فقط به خاطر تو دوستم بنویسم بنویسم که از دلت در بیارم و بگم که واقعا شرمندم که به نوبه خودم نرسیدم مثل سابق اینجا هم فعال باشم و بگم که بهت حق میدم کاملا ولی جدی جدی اونجا تو وایبر هم همش به یادتیم و حتی راجع به روزی که تو هم بیای تو وایبر با بچه ها حرف زدم تنها مزیت اونجا که خوب خودتم میدونی خصوصی بودنشه که با توجه به داشتن مهمونای ناخونده اینجا که هممون ازش شاکی بودیم و باعث میشد نتونیم هر چی دوست داریم بگیم یا هر عکسی میخوایم بذاریم مزیت خیلی مهمی بود و من همیشه فکر میکردم تو هم به زودی بهمون میپیوندی خلاصه اینکه بازم دوست دارم اونجا ر از دست ندیم ولی اینجا هم پابرجا باشه حتی اگه روزی تو هم وایبر داشتی بازم دوست ندارم اینجا رو تعطیل کنیم و خوبه که فعال نگهش داریم و این کمک همه دوستان رو میطلبه که بتونن هر دو جا فعال باشن حالا اینجا رو داشته باشه که همه اکثرا دارن صاحب دومین نی نی میشن و احتمالا سرشون شلوغ تر از قبل میشه حالا تا دیر نشده و هوا سرد نشده دست بجنبونیم و یکی دو تا قرار توپ فیکس کنیم هم پارک که من با لاله موافقم که ناهار ببریم و هم تئاترر یا اگه پیشنهاد دیگه ای هست بگین
برنامه تالار هنر تو شهریور و مهر الی و رویاهایش ساعت ٤ و پینوکیو ساعت ٧.٣٠ با کدوم موافق ترین ؟؟
سلاممممم سمیه پس کلا ارتباطتت قطع شده بی تلفن بی اینترنت امیدوارم زودتر وصل بشه قرار پارک هم واجبتره که تو اوریت باشه چون هوا داره سرد میشه حالا بگو روز زوج و فرد برات فرق نداره؟؟
فکر کنم پارک جوانمردان بهتر باشه چون طرح زوج و فرد نیست البته اگه سایه خوب داشته باشه و تو افتاب نمونیم ولی من خودم پارک لاله رو بیشتر دوست دارم و بازی هاش هم بیشتر و درختاش بلندتره
سلام سلام به همه دوستان نیروانا جون امیدوارم زودتر این قطعی تلفن و اینترنت زود برطرف بشه و بتونی بیایی لیلا جون منم با نظرت موافقم راجع به اینجا....در مورد قرار هم با دوتاش موافقم ولی پارک رو باید ببینم چی میشه در مورد مرخصی ولی سعی میکنم حتما جورش کنم تا بیشتر و بهتر همدیگه رو ببینیم. فعلا برم برای ناهار که خیلی گرسنه امه
سلام به همه دوستانم امیدوارم تو این روزهای پاییزی خوب و خوش باشید قراره پارک هم بهتون خوش بگذره مواظب بچه ها باشین که سرماخوردگی تو این روزا به خاطر انتقال فصل زیاد شده دوستانی که باردار هستن هم مواظب خودشون باشن هم بچه های خردادی و هم نی نی های آیندشون آخر سر هم مواظب بابای بچه ها باشن
  مردادی  
2810