2777
2789
عنوان

متولدین خرداد 89

| مشاهده متن کامل بحث + 1150448 بازدید | 24572 پست
سلام به همه دوستای گل من فعلا اینترنت ندارم و دسترسی به نتم محدوده...... فقط اومدم خبر بدم که جشن تولد باب اسفنجی سورنا خدا رو شکر خیلی خوب برگذار شد و خیلی به خودمون و مهمونا و وسورنا خوش گذشت..... همه چی همون جوری بود که دلم می خواست از غذاها گرفته تا تزئینات و کیک و خود مهونی و سورنا و .............هرچند چون خونه خودمون نبود و خونه مامانم بود....این جابجایی وسایل و غذاها و لوازم مورد نیار خیلی سخت و وقت گیر بود و باید چند برابر انرژی میذاشتم......ولی به هر حال با برنامه ریزی همه چی به خوبی انجام شد.....در اولین فرصت که نتم وصل بشه عکسها رو میذام تو وبلاگش.....فردا صبح بعد از تولد هم یه قرار عکاسی رفتم که دیگه اونم اخرش بود...چون ساعت 1 خوابیدم فکر نمی کردم اصلا بتونم از خواب بیدار بشم...ولی ساعت 6 بیدار شدم و رفتم.....خلاصه با اون همه کاری که داشتم و 90 درصدش رو خودم به تنهایی انجام دادم گاهی شک می کنم که این همه انرژی از کجا میاد وقتی با بعضیهای دیگه در اطرافم خودم رو مقایسه می کنم....ولی به هر حال خوشحالم و شاکر که خدا چنین توان و انرژی به من داده .... لیست غذا و دسر هم شامل....سالادالویه......کشک بادمجون ...رول ژامبون و ژله رنگین کمان بود که خیلی خوشگل شده بود......به همراه نوشیدنی و یه سری بیسکوییت و پنکیک که خودم درست کرده بودم و تو اون شرایط واقعا وقت گیر بود به همراه نوشیدنی و میوه ..... منم با ختم دسته جمعی موافقم....فقط چون اینجا رو نمی تونم بخونم....اگر ممکنه با اس ام اس به منم خبر بدین دوستای گل صنم و بهی ممنونم که به یاد من بودین
سلام روز همگی به خیر انشالا که همه خوش و سلامت باشین می خواستم یادآوری کنم امروز همه با هم سوره حشر رو می خونیم. خواهشا دعای مشترکمون هم شفای بیمارا باشه. نیروانا جون خوشحالم که جشن تولد سورنا به خوبی برگزار شد انشالا که هزار ساله باشه.... آره اصلا آدم زمانی که روی دور فعالیت می افته دیگه به راحتی متوقف نمیشه و به فعال بودن عادت می کنه البته تو معمولا آدم فعالی هستی .... انشالا که همیشه شاد و پر انرژی باشی.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام روزتون خوش مزون نازدونه با حراج 40 درصدی لباسهای مارکدار اورجینال و رسیدن پارت جدید لباسهای خریداری شده از امریکا در خدمت شماست نمونه کار در وبلاگ و http://old.ninisite.com/clubs/chat.asp?clubID=16503&ChatDate=27-3-1393&PostID=61207591#61207591 تشریف فرمایی فقط و فقط با هماهنگی قبلی
مزون لباس مارکدار مادر و کودک نازدونه

http://nazdoneh2.parsiblog.com/ پذیرش خرید ازسایتهای انگلیس و امریکا
سلام به همه دوستای گل خوب بالاخره اینترنت من امشب بعد از کلی تلاش بی وقفه با همکاری برادرشوهرا و همسر گرامی وصل شد.....و این بار نامحدود.....هورااااااااااا...بماند که امروز صبح ریختن تو ساختمون و همه تجهیزات ماهواره رو هم بردن و کلی بدبختی کشیدیم برای وصل دوباره که همش با هم شده بود امروز..... راستی بچه ها با اینترنت جدید ما دیگه به مودم وایمکس ایرانسل نیازی نداریم و قصد فروشش رو داریم...هرکی لازم داره بهم خبر بده.... بهی ممنونم و خیلی لطف داری بقیه دوستان گل هم امیدوارم همگی خوب و خوش باشید.....فکر می کنم دیگه با وایبری شدنتون اصلا حس و حال سر زدن به اینجا رو ندارین.....و دیگه کم کم به گمانم باید اینجا رو تعطیل کنیم.... اینجوری پیش برین منم دیگه اصلا نمیام....گریههه
نیروانا بعید می دونم اینجا به تعطیلی بکشه البته به دوستان بستگی داره ولی واقعا خود من توی این محیط برای تایپ کردن راحت تر هستم. البته اونجا هم لطف خودش رو داره
سلام خدمت همه دوستان چرا اینقدر اینجا خلوت شده؟؟!! سمیه جون بهی درست میگه،اما اینجا هم لطف خودش رو داره من با اینکه خیلی وقته وایبر و....دارم اما اصلا حال استفاده از این چیزا رو ندارم به قول بهی اینجا واسه تایپ و مسائل دیگه راحت تر هستم فکر کنم دوستان در تعطیلات تابستانی به سر میبرن و چون تولد بچه ها همه تو این روزها بوده همه سرشون شلوغ بوده و فرصت سر زدن به اینجا رو نداشتن.
  مردادی  
سه چیز رابا احتیاط بردار . قدم, قلم, قسم سه چیز را پاک نگه دار. جسم, لباس, خیال از سه چیز خود را نگهدار.افسوس,فریاد ,نفرین از سه چیز کار بگیر.عقل, همت ,صبر سه چیز را آلوده مکن .قلب,زبان, چشم سه چیز را هیچ وقت فراموش نکن. خدا. دوست, مرگ
  مردادی  
سلامی به همگی بهی اره من در مورد تایپ می فهمم چی میگی و خود من بارها گفتم با موبایل و تبلت و....اصلا راحت نیستم برای تایپ ولی خوب به نظر میاد بچه ها همگی راحت ترن....چون فقط من و تو موندیم و هیچ کی سر نمیزنه و پست نمیذاره...... در مورد ماهواره اره مامورای نیروی انتظامی اومدن و همه ال ام بی ها رو بردن و ما چون سه جهت رو داشتیم و یه جهت برای تلویزیون ایران بود خسارت زیادی خوردیم چون سه تا ال ام بی بود و سوییچ و هزینه نصب سه تا جهت....اینه که همسری تصمیم گرفت به جای هزینه خرید و نصب دوباره یه گیرنده دیجیتال بخریم که دیگه اگر ال ام بی رو بردن حداقل از کانال های داخلی محروم نمونیم......و صبر کرده تا یه کم دیگه بگذره و از این منطقه برن تا دوباره ماهواره رو هم نصب کنه... مامان کامی در مورد تایپ و راحت نبودن باهات موافقم ولی به گمانم چون تو محیط وایبر راحت تر هستند.....بچه ها دیگه انگیزه فعالیت اینجا رو ندارن و حسابی اینجا خلوت شده....شاید هم به قول تو سرشون شلوغ باشه.....
سلام به روی ماهتون خوب میبینم که وایبر و چیزای دیگه وقت همه رو بیشتر از قبل پرکرده و نمیرسن اینجا سر بزنن به نظرم از خیلی لحاظ ها وایبر خوبه ولی اینجا هم لطف خودش رو داره و نباید تعطیل بشه ولی من خودم به شخصه اونقدر گروه های مختلف تو وایبر دارم که وقتی موبایل رو دست میگیرم کلی مطلب برای خوندن و دیدن دارم که خوب وقتم رو میگیره...برای همین دیگه فرصت اومدن به نی نی سایت رو نمیکنم... از طرف دیگه تو وایبر یه وقتایی پیش میاد که همگی با هم انلاین هستیم و مستقیم با هم حرف میزنیم و اینش خیلی مزه میده بقیه مواقع هم بیشتر بچه ها کلیپ ها و مطالب اموزنده و یا طنز میذارن که اوقات ادم شاد میشه ...
الهی مادرم را از ان کسانی قرار بده که آتش به انها خواهد گفت گذر کن همانا نور تو نور مرا خاموش کرد.بهشت به او خواهد گفت وارد شو که همانا دلتنگ تو بودم قبل از انکه حتی ببینمت...
سمیه شنیده بودم دوباره بگیر بگیر ما هواره است ...پس احتمالا ما هم باید منتظر باشیم...خخخخخ
الهی مادرم را از ان کسانی قرار بده که آتش به انها خواهد گفت گذر کن همانا نور تو نور مرا خاموش کرد.بهشت به او خواهد گفت وارد شو که همانا دلتنگ تو بودم قبل از انکه حتی ببینمت...
سلامی دوباره به همه دوستان بی وفا لیلا و همه دوستای گل در مورد محیط وایبر و جذابیت هایی که داره با اینکه باهاش کار نکردم و فقط دیدمش متوجهم و بهتون حق میدم با توجه به اینکه خصوصی تره و به قول تو انلاین تر برای همه راحت تر و بهتر باشه و اینکه بالاخره ادم خیلی وقتا به تنوع نیاز داره.....مخصوصا اینکه اینجا با توجه به عمومی بودنش و خواننده های خاموش اصلا امن نیست و خودتون هم در جریانید.....اما خوب منم با توجه به اینکه عکاسی و قرارهای عکاسی و فعالیت تو سایت های عکاسی و خود ف ی س....وقت زیادی ازم می گیره...بازم سعی می کردم هر جور شده اینجا هم باشم تا رابطه های دوستانه باقی بمونه.....ولی خوب دیگه خواهی نخواهی انگار اینجا حسابی داره خاک می خوره و چون بچه ها اونجا در ارتباط هستند اینجا حرفی برای گفتن ندارند......با این وضعیت که خوب منم نمیتونم تنها اینجا باشم...اینه که منم فعلا نخواهم بود مگر اینکه تاپیک مثل روزهای قبل بشه....خوشحالم که اونجا همگی خوب و خوش و شاد هستید....سعی می کنم رابطه ها رو به فرمت خیلی قدیمی تلفنی یا ف ی س ب و ک و قرارهای بیرون حفظ کنم هر وقت فرصتی دست داد.....همیشه خوب و خوش و شاد باشید
سلام به همه دوستان سمیه جون اتفاقا ما هم تو خونه پدری همین مشکل واسمون پیش اومده بود،یه مدتی ما با خواهر هام از طریق وایبر و واتس آپ و...با ارتباط داشتیم و ارتباط تلفنی و پیامکی ما به صفر رسیده بود،یکی از خواهرهام که وایبر و ...نداشت خیلی به ما اعتراض کرد و مثل شما دلخور شده بود؛و واقعا حقم داشت بعد از این قضیه من خودم خیلی فکر کردم و دیدم که واقعا مشکل از کار ما بوده و این امکانات جدید نباید باعث دوری و دلخوری ما از همدیگه بشه و تو هر چیزی هم باید تعادل حفظ بشه،به خاطر همین تذکر خواهرم دیگه استفاده از این چیزها رو محدود کردم ؛و تازه متوجه شدم که ...بله....مدتیه از دوستانم که وایبری و..نیستن خبری ندارم ،این موضوع تلنگری بود به ما که با این امکانات دامنه دوستیهامون رو نباید محدود کنیم. البته خدمت دوستانم جسارت نباشه...من با اینکه هیچ کدوم از شما رو ندیدم ولی تو این مدت واقعا به این تاپیک وابسته شدم و احساس خوبی نسبت به این ارتباط هر چند مجازی دارم.
  مردادی  
سلام .: اسمم : رمضان. عمرم : چهارهفته. قلبم: یکی ازبناهای بهترین دین روی زمین. موجودم : ثواب. وجودم: برکت. میخوام بگم مرابه دوستیت قبول داری؟ اگرداری پس مرابه بهترین دوستهایت به عنوان هدیه ارسال کن .. آمدن ماه مغفرت برشمااااااا پیشاپیش مبارک باد  。*☆∴。 。∴☆*。 。★*゚゚*★∵★*゚゚*★。 ☆゚   ゚☆゚   ゚☆ ★* *★ ゚☆。      。☆゚  *★。     。★*   ∵☆。  。☆∵     ゚*★。。★*゚ *☆ .-..-. `·.·´ ●/ /▌ / \
  مردادی