2777
2789
عنوان

متولدین خرداد 89

| مشاهده متن کامل بحث + 1150449 بازدید | 24572 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فریبا جون الهی بگردم آخرش من دستور کاچی رو برات نزاشتم نمیدونم هنوز به دردت میخوره یا نه اما اگه الانم خواهرت بخوره بد نیست کلا چیز مقوییه هم واسه روزای پری هم واسه زائو ببین ما که مقوی مقوی درستش میکنیم یعنی شهدش با عسله و روغنش هم کره محلی ترجیحا تازه دستورش اینه برای یک نفر دو قاشق سرپر آرد(هر نوع) رو میریزیم تو تابه تفلون یا روی و شعله رو کم کم میکنیم و هم میزنیم و صبر میکنیم تا رنگش یکدست قهوه ای روشن بشه. اگه شعله زیاد باشه زود میسوزه و سیاه میشه بعد از اینکه قهوه ای شد کره رو اضافه میکنیم چقدر؟ ببین مثلا من اونروز که گفتم هوس کردم اندازه یه تخم مرغ از کره داخل فریزرم کندم انداختم توش با همون شعله پایین صبر میکنیم کامل آب شه و مواظبیم که آرد گلوله نشه یعنی با کف گیر چوبی مرتب گلوله ها رو خرد میکنیم و خیلی زود شهد رو میریزیم توش آب شهد یه کم باید زیاد باشه که بعدش هم یه ده دقیقه ای کاچی بجوشه من یک و نصفی از این لیوان دسته دارها آب ریختم (ولرم که عسل توش حل شده باشه) بعد از اضافه کردن آب یه کم شعله رو بالا میبریم وقتی به نقطه جوش رسید کم میکنیم دوباره و صبر میکنیم تا غلظتش مناسب بشه غلظت مناسب یعنی سفت نباشه مثل فرنی آبکی آبکی هم نه اونقدری که بشه مثلا کاسه رو سرکشید و خورد اونم داغ داغ تو اون روزای خونریزی چقده حال میده راستی در حین جوشیدن هم باز اگه گلوله ای توش بود با کف گیر بیارید کنار ظرف بازش کنید
سلام به همگی سمیه جون از تولد بگو چکارا کردی و خوب برگزار شد؟ خسته نباشی. ولی بهدقوله لیلا نمیشه باید تو رو هم وایبری کنیم آی حال میده از شره مهمونای ناخونده هم راحت شدیم موهاتم مبارک مگه رنگتو عوض کردی؟
مامان کامی پس شما هم در جمع دوستای محمد حسین تولد گرفتی به نظرموامسال بهشون بیشتر خوش گذشته با دوستا سال دیگه هم حدا بخواد من با بچه ها میگیرم تولدشو برای مریضی هم واقعا وقتی مریضن همه چیز میریزه به هم محصوصا اشتها
دختر خالم 12 خرداد89 بدنیا اومده روز تولد حضرت زهرا بود اون سال بیمارستان آتیه 3.400وزنش بود ولپای تپلی داشت بخورمش
طراحی و دوخت تونیک های شیک مناسب با سایز شما با قیمت استثنایی.تماس با ما : 6 9 0 6 7 3 5 5 3 9 0 وارتباط وایبر و واتس آپ فقط خانومها:
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=731968
سلام و روز همگی به خیر باشه منم با ختم قران موافقم . می خواید از همین فردا شروع کنیم. فردا سوره حشر رو همه با هم بخونیم. به نیت شفای بیماران آرامش دلهامون طول عمر با عزت پدر و مادرهامون و سلامتی خودمون و بچه ها از طریق وایبر هم اطلاع رسانی کنیم که زودتر همه خبردار بشن من الان به وایبر دسترسی ندارم.