2777
2789
عنوان

ایا حاجتی داشتید کهدسخت باشه و برا‌رده شده باشه جیکار کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 43 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

41شب سوره حشر 

ذکر یونسیه

نماز امام زمان و حضرت فاطمه زهرا

صلوات زیاد

آیت الکرسی

خوندن قران و نماز سروقت 

مهمتر از همش توکل به خداس😉 من هنوز کاملا به حاجتم نرسیدم .. ولی از اینا واسه خیلی از مشکلا و حاجتا نتیجه گرفتم😇✔

آره رسیدم.چهل روز زیارت عاشورا خوندم. خییییییلی دعا کردم. فقط یه معجزه میخواستم. گفتم اگه اون چیزی ک ...

چقدر سخت ینی خانوادت فوت شدن ؟؟یا اینکه قطع رابطه کردین؟؟

وزن اولیه ۷۷/۵۰۰ 😣   وزن الان ۷۳/۵۰۰😊  وزن هدف ۵۹🤗

واسه این ک ی کار خوب واس شوهرم پیدا بشه چی بخونم

میشه بگید

دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم  دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!

من همیشه هر حاجتی دارم میگم خدایا شکرت که حاجت منو دادی به خیر و راحتی و این حاجت برام پر از شادی و خیر بوده و هست و خواهد بود.اعتقادم اینه وقتی دعا میکنم باید مظمن باشم خدا حاجتم میده.

یاس من حاجتمو میخپام ولی نا با زور با خوشی و خوشبختی. دعا کنم نکنم چیکار کنم

هر روز سر هر نمازت بهش بگو خوایا اگه به صلاحمه بهم بده زمان و وقتشم خودت تعیین کن اگه نیست فکر و قلبمو ازش دور کن، خدا خیلی ارحم الراحمینه،اگه صلاحت باشه زود میده اگه نباشه هی راه نشونت میده فکرت دور بشه، متاسفانه من مرغم یه پا داشت اون موقع.... فقط می خواستم، دیگه به بقیه چی ا فکر نمی کردم

خدایا فقط ازت می خوام محمدصادق❤️ و محمد علیمو ❤️سالم بذاری تو بغلم🌹
چقدر سخت ینی خانوادت فوت شدن ؟؟یا اینکه قطع رابطه کردین؟؟

نه کلا به جز بابام همه طردم کردن. پنج ساله ندیدمشون

خدایا نفرین نمیکنم فقط واگذار میکنم به خودت .....خودت مثل همیشه می‌دونی چیکار کنی.... می‌دونم صبر تو چهل ساله
راضی هستی الان بزور گرفتی 😔😔😔

نه اصلا! نمی گم شوهرم بده. نه شوهرم خیلی خوبه اما جای هیچ کدوم از افراد خانواده م برام پر نشد!

خدایا نفرین نمیکنم فقط واگذار میکنم به خودت .....خودت مثل همیشه می‌دونی چیکار کنی.... می‌دونم صبر تو چهل ساله