2777
2789
عنوان

ایا حاجتی داشتید کهدسخت باشه و برا‌رده شده باشه جیکار کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 43 پست

من از حضرت عباس گرفتم حاجتم رو ولی بعضی ها میگفتن اصرار نکن اگه به صلاحت نباشه ضرر میکنی درست همینم شد الان پشیمونم که چرا ۱ ماه تمام من فقط گریه دعا اشک هییت محرم هم بود گرفتم ولی الان دهنم تلخ بخاطر همون چیز😔😔😔😔😔😢

برای سلامتی همه ی نی نی ها صلوات🙏ابلفضل عاشقی مشکل گالماز😢

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله داشتم با هزار بدبختیم حاجتمو از خدا گرفت، کاملا به زور با گریه و دعاهای مختلف، همون حاجت شد بلای ...

وای درست مثل من 😔😔😔

خوب‌من به بد بختی نمیخپام میخپام خوشبخت بسم و حاجت روا دعا کنم یا نه

فقط بخدا بگو اگه صلاحم هست بده بزور نگو بده 

من دوبار از این نذر حاجت گرفتم

اونم در اوج نا امیدی

سیزده روز که حتما باید پشت هم باشه

روزی هزار صلوات

هر روز به نیت یکی از چهارده معصوم 

حتما با تسبیح تربت

بعد تسبیح رو ر به قبله به دیوار آویزکن

هر وقت حاجت گرفتی ۱۰۰۰ صلوات به نیت امام عصر رو که گرو نگهداشتی میفرستی ان شا الله

آره رسیدم.چهل روز زیارت عاشورا خوندم. خییییییلی دعا کردم. فقط یه معجزه میخواستم. گفتم اگه اون چیزی که میخوام بدی تا آخر عمر هر کار بگی میکنم. نمازمو سروقت میخونم و دیگه ترکش نمیکنم. بعد هم با خدا معامله کردم گفتم همه کسم رو بگیر اما اون کسی،رو که میخوام بهم بده. اونم به حرفم گوش کرد! خانوادمو گرفت شوهرمو داد!

خدایا نفرین نمیکنم فقط واگذار میکنم به خودت .....خودت مثل همیشه می‌دونی چیکار کنی.... می‌دونم صبر تو چهل ساله
من دوبار از این نذر حاجت گرفتم اونم در اوج نا امیدی سیزده روز که حتما باید پشت هم باشه روزی هزار ...

تسبیح تربت از کجا بیاریم؟ من ی تسبیح دارم از مشهد اوردم اون میشه؟

خدایا شکرت مراقب کنجد تو دلم باش. ایشالا دامن همه منتظرا سبز بشه به حق پنج تن😍😍😍
آره رسیدم.چهل روز زیارت عاشورا خوندم. خییییییلی دعا کردم. فقط یه معجزه میخواستم. گفتم اگه اون چیزی ک ...

راضی هستی الان بزور گرفتی 😔😔😔