2777
2789
عنوان

چند تا عکس از عکس العمل بابا ها...

330 بازدید | 19 پست

وقتی دخترشونو تو لباس عروسی می بینن

میشه برای بابای من و باباهایی که تو روز عروسی دخترشون نبودن یدونه صلوات بفرستین

Nobody loves you!😶😶😶😶my name is nobody😍😍😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخی عزیزم خدا بیامرزتشون مطمعن باس روحشون نظاره گره و خیلی خوشحالن

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

بچه ها بنطرم از عکس العمل باباهاتون نگین  استاتر ناخواسته ناراحت میشه😊

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

اخی . من که گریه ام گرفت. بابای من روز عقد وقتی منو تو لباس عروس دید گریه کرد و بعدم رفت تو حیاط گریه کرد تا کسی نبینه . شوهرم متوجه شد . همیشه میگه یادم نمیره . منم میگم ببین چقد بابامن ،منو می خواسته  .

کی مثه من بوده؟؟بابام فقط تو فکر جنگ و دعوا بود...تازه یه دونه دختر هم بودم...

😂😂😂😂من غش کردم از خنده فقط  برا رفتار بابات😂😂شرمنده  خیلی بامزه ان

بابای من وقتی توی حرم خطبه عقد رو خوندن ، بابام اومد دستامونو گذاشت توی دست هم ، دستاش میلرزید . الهی بگردمش

شبش هم مامانم میگفت خیلی دپرس بوده و به بابابزرگم گفته چراغ خونم خاموش شد 

عاشقتونم عشقای من   

شوهرم همیشه تیکه میندازه..من زایمان نسبتا سختی داشتم...و همه خیلی نگران بودن اون روز...بابام مامانمو میرسونه بیمارستان و راشو میکشه میره...اصلن نمیمونه ببینه چی بسر یه دونه دخترش میاد😕

شالتم افتاد جو و فوق العادش کرد! بعله    
2810