2777
2789
عنوان

آلبوم تصاویر آشپزی و شیرینی پزی مامانای مهر 89

| مشاهده متن کامل بحث + 353823 بازدید | 3215 پست
راستی بگم همه کاراتونو از صفحه اول دیدم
فقط فرصت نکردم مطالبتونو بخونم
در ضمن اون لینکایی که عکساتونو توش آپلود کرده بودید باز نشد
ولی واقعا دست همگیتون درد نکنه خیلی هنر مندید
آدم واقعا سر ذوق میاد
منم گاهی از این کارا کردم اما نمیدونم چرا تا حالا از چیزایی که درست کردم عکس نگرفتم؟!!؟
آقا جان به انتظار تو نشستن اشتباه ماست ؛ به انتظار تو باید ایستاد فروشگاه اینترتی میکس کالا ، با محصولات متونع و جالب ..... www.mixkala.com
مامان سارا و سنا ببخشید من تا دیروز عصر بودم اینجا....

من قالبم همین جنس بود و با همین ارتفاع. اما سایزش 35*45 بود. شش تخم مرغی که توش ریختم یه کم نازک شد. برای لایه های بعدی اش هشت تخم مرغی درست کردم. به نظرم برای لایه های کیک دیگه باید یه ضخامت یه بند انگشتی داشته باشه دیگه....

فک کنم اگه شما تو این قالب شش تخم مرغی درست کنی بهتر باشه. من چهار تا لایه درست کردم. که دو تای وسطی رو کاکائویی کردم. البته که می دونی هر چقدر گرم کاکائو اضافه کنی باید از گرم آرد کم کنی. خامه وسط این دو تا لایه کاکائویی رو هم نسکافه زدم که عالی شد....

روی هر لایه هم قبل اینکه خامه بزنم روش آبمیوه آناناس مالیدم که کاملا تر بشه. اینطوری خامه خوب میچسبه و موقع برش خامه از کیک جدا نمیشه.

بازم سوالی داشتی در خدمتم....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستی من که شما رو به عنوان دوست اضافه کرده بودم. برات پیغام هم دادم....

اگر هم خواستی کسی رو به عنوان دوست اضافه کنی برو تو پروفایلش و روی عبارت" اضافه به عنوان دوست" کلیک کن. اون وقت اگر طرف مقابل تاییدت کرد با هم دیگه دوست میشین. همین!
واقعا ممنونم نگار جون
خوب هنوز خوب وارد نیستم دیگه
راستی آبمیوه رو با قلمو مالیدی روش ؟ یا با قاشق ریختی ؟
آقا جان به انتظار تو نشستن اشتباه ماست ؛ به انتظار تو باید ایستاد فروشگاه اینترتی میکس کالا ، با محصولات متونع و جالب ..... www.mixkala.com
سینی که میخوام کیکو توش سرو کنم ، 25*45 هست
به نظرتون چون قالبم کوچیکتره میتونم یه تیکه دیگه کنار کیکم بچسبونم؟
اتفاقی براش نمی افته؟
تو تزئینش به مشکل بر نمیخورم؟
مامان سارا و سنا من با قلمو مالیدم . اما همچین مشتی مالیدم ها!!!!

اگه نظر منو بخوای .... نه نچسبون! نه اینکه تو تزیین دچار مشکل بشی و اینا .... اینکه با توچه به سایز قالبت اینکه از هر طرف سینی 5 سانت بدون کیک باشه که عیبی نداره! مگه باید تا بیخ سینی کیک باشه؟! به نظرم به دردسرش نمی ارزه و الکی ذهنت رو شلوغ میکنه!

من که میگم همون سایز قالبت برای اون سینی خوبه.... حالا هر طور صلاح می دونی....

راستی داری برای چند نفر مهمون کیک می پزی؟ حواست به آمار مهمونا هم باشه دوس جون!
خوب نگار جون اینم کیک تولد دخترم
البته با کلی استرس ، فکر کنم برای اولین بار بد نبود

آپلود عکس

آپلود عکس

اینم چند تا تزیین برای سالاد الویشه که از اینترنت ایده گرفتم
ببخشید که نتونستم بدون سلفون عکس بگیرم

آپلود عکس

آپلود عکس

آپلود عکس

آپلود عکس