2777
2789
عنوان

آلبوم تصاویر آشپزی و شیرینی پزی مامانای مهر 89

| مشاهده متن کامل بحث + 353823 بازدید | 3215 پست
فهیمه جون نظر لطفتونه.... ممنون.

آره قالبم مستطیلی و تقریبا به اندازه سینی فرم هست. یعنی 35*45. منم به خاطر اینکه دیگه کیکم رو از وسط برش نزنم اینقدر بزرگ گرفتم که هر کدوم از کیک اسفنجی هام یه لایه از کل کیک بشه. لایه اول رو شش تخم مرغی(با دستور شف طیبه: http://www.cheftayebeh.ir/2010/01/blog-post_11.html) درست کردم که نظرم یه کم باریک اومد. برای همین سه لایه بعدی رو هشت تخم مرغی درست کردم. یعنی کلا اون کیک تولد " سی " تخم مرغی شد! دو تا لایه وسط رو هم کاکائویی کردم که همونطور که می دونین هر چقدر گرم کاکائو اضافه می کنین باید از گرم آرد سفید کم کنین.

من از خامه " بن سا" راضی بودم. هم طعمش و هم فرم گرفتنش. البته که این خامه قنادی از همون اول که خریدم فریزری بود و من هم که چند روز جلوتر خریدم تو فریزر نگهداری کردم و موقع استفاده چند دقیقه زودتر درمیاوردم و بعد که حالت خمیر پیدا میکرد با دورتند همزن همش می زدم. برای بین لایه ها زیاد وسواس به خرج نمیدادم. اما برای کار با ماسوره خیلی بیشتر می زدم و بهش پودر خامه هم اضافه کردم که عالی شد....

قبلا با این قالب و با این خامه رولت هم درست کرده بودم که خیلی راضی بودم :

آپلود عکس

درمورد خامه.... انگار " کاله" هم خامه قنادی داره. که از این مدلهای فرادما هست و تو مغازه من دیدم که بیرون نگهداری کردن. خودشون می گفتن خوبه ولی من تجربه اش نکردم . چون از بن سا راضی بودم. آهان راستی بسته بندی بن سا نیم کیلوییه و قیمتش هم پنج تومن!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به به میبینم که جمع همچینم برام غریبه نیست
الی و مامانم جونم هم که اینجان
خوشحالم که بین این هنرمندام
آقا جان به انتظار تو نشستن اشتباه ماست ؛ به انتظار تو باید ایستاد فروشگاه اینترتی میکس کالا ، با محصولات متونع و جالب ..... www.mixkala.com
نگار جون ممنون میشم کمکم کنی
آخه میخوام همچین کیکی واسه تولد دخترم درست کنم
منظورم مستطیل بودنشه
قالبم 25*35هست و 4 سانت هم ارتفاع داره
جنسش هم تقریبا میشه گفت که آلومینیومه
قبلا توش رولت درست کردم
این عکس قالبمه
آپلود عکس
آقا جان به انتظار تو نشستن اشتباه ماست ؛ به انتظار تو باید ایستاد فروشگاه اینترتی میکس کالا ، با محصولات متونع و جالب ..... www.mixkala.com
میخوام کیک اسفنجی درست کنم
تو تحقیقاتی که انجام دادم فکر کنم یابد 8 تخم مرغی باشه
اگه پیشنهاد دیگه ای داری لطف کن با دستورش بذار
لایه های کیک حداقل و حداکثر چند سانت باید باشه؟
ما بینش رو با چه شهد و شربتی تر کردی؟؟
وای چقدر سوال
راستی الی جون اون قیفا رو از کجا خریدی؟
هم قیمتش مناسبه هم اینکه من بیرون جایی ندیدم که بخرم فقط تو اینترنت دیدم
راستی میشه از قبل اون قیفای نونی رو درست کنی و نگه داری؟
چند روز موندگاری داره؟
وای الی جون
من تازه این دیدم
کار خودته؟؟!!؟؟
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=348906&PageNumber=208
واقعا محشره
میشه دستورشو برام بذاری؟
رویش خشک نیست؟؟؟
نگار جووووووووووووووووون بازم نیستی؟
فردا دیگه باید درست کنم آخه
ممنونم عزیزم
فقط من نمیدونم چطور باید درخواست دوستی بدم؟؟؟