2777
2789
عنوان

آقایون چطور به این مساله نگاه میکنند؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2414 بازدید | 83 پست

جبهه نگیرید خانوما سایت عمومی هستش و محدودیتی نداره 

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آقا ما راهنمايي از شماها نخواييم كي رو بايد ببينيم؟

والا بلا جور ديگه خودتونو ميتونيد سرگرم كنيد ،،،،،، بريد پارك بريد باشگاه بريد قهوه خونه ،،،، بريد هزار جاي ديگه كه ميتونيد بريد و به خاطر وجود شماها ما با امنيت و ارامش نميتونيم بريم 

اينجا ٩٠ درصد خانوميم و حرفهاي خاله زنكي ميزنيم ، شما چرا علاقه منديد به اين حرف هااااااااا 

واقعا مردايي كه تو سايت هستند و درك نميكنم برو دنبال.روزي حلال ، بي خيال خانومها باش 

گاهي با يك اشتباه نوزده نميشي صفر ميشي 💕

من یه دوست دارم که یه مدتیه نامزد کرده الانم با نامزدش مشکل داره یه بارم در مورده این موضوع تاپیک زده بودم اما مشکلش, نامزدش همش در مورده زن داداشه دوستم کنجکاوه و دوستم میگه بیشتره حرفامون در مورده اونه چرا باید مردی که تازه نامزد کرده درباره ی زن داداشه زنش این همه کنجکاو باشه چند بارم از شوهرم پرسیدم ولی جواب درست و حسابی نداد

بهشت باشد ارزانی خوبان     من جهنم با حرمله     کار دارم ....
اولا اینکه به شدت با اینکه من جای شما باشم و بتونم نظر بدم مخالفم و کار غیر ممکنیه. به جای اینکه تصم ...

در مورد شکافتن بیشتر این موضوع باید بگم که شوهرم ادم تحصیل کرده ای هست ... مادرش از نظر من یه سلیطه است و چند بار جلوی شوهرم به من توهین کرده و سرم داد زده و حرفای زشت به کار برده ... ولی تو هیچ کدوم از این موقعیت ها شوهرم از من پشتیبانی نکرده و فقط شاهد ماجرا بوده و بعد هم منو با قهرهاش مجبور به عذر خواهی از خانواده اش کرده ... 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

دنياي مجازي همينه، اتفاقا كاش سخت نگيرين تا آقايون صادقانه با كاربري آقا بيان نه اينكه به اسم خانوم و چراغ خاموش! مرداي ايراني كم ظرفيت تر از مرداي دنيا هستن، متاسفانه ! و دليل اصليش هم همون جدايي كذايي هستش كه اجبارا توي جامعه وجود داره، واسه همين روابط ناسالم و مخفيانه انقدر زياده توي جامعه، كاش فرهنگ ما هم مثل خارجيا بود والا، خيلي از روابطشون جنسيتي نيست اونجا،

آقا ما راهنمايي از شماها نخواييم كي رو بايد ببينيم؟ والا بلا جور ديگه خودتونو ميتونيد سرگرم كنيد ،، ...

خاله زنک !!!!!

قرار شد بگیم حرفای زنونه 

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 
نمی فهمم چرا انقدر جبهه می گیرن در برابر حضور آقایون مثلا فکر می کنین مردی که کاربری نداره، نمی تون ...

منم بخدااا

انگا اومده گفته میخام بکشمتون

داره میگ اگ کمکی ازم بر اومد بیاین ازم بپرسین

مث مرد وقیح یهو میومد عکسارو میبرد چی

یا حتی میتونست مث خیلی از مردا با کار بری خانوم بیاد و اینطوریم جبهه در برابرش ن میگرفنن

برای این پرسیدم که ببینم چه چیزی باعث میشه انقدر فراغت خاطر پیدا کنید که وقتتون رو اینجا میخواین بگذرونید

این 👇آدرس پیج اینستاگرامم هست دوست داشتی سر بزنید.nadela.ceramicیا به فارسی سرچ کن ناداِلا 
آقا ما راهنمايي از شماها نخواييم كي رو بايد ببينيم؟ والا بلا جور ديگه خودتونو ميتونيد سرگرم كنيد ،، ...

اگر قرار بود اونجور حرفها رو بخونم و ... این تاپیک نیازی نبود...  فکر نکنم فرصتی هم داشته باشم که بخام خیلیبرم و حرفهای مختلف به قول شما خاله زنکی رو بخونم! واسه همین تمرکزم رو روی همین تاپیک میگذارم!

من یه دوست دارم که یه مدتیه نامزد کرده الانم با نامزدش مشکل داره یه بارم در مورده این موضوع تاپیک زد ...

احتمالا یه چیزی میدونه نمیگه... یا اینکه یه علاقه خاص براش پیش اومده...

البته ممکنه دوست شما هم حساس شده باشه به این حرف! ولی خب اگر زیاد داره راجع به این قضیه حرف میزنه احتمالا یه چیزی میدونه و میخاد به اون نقطه برسه! بهترین موقعیت برای تصمیم گیریه... بهترین حالت اینه که برن مشاور و نامزدشون رو بهتر بشناسن!