2777
2789

سلام به همگی

مدتی بود به خاطر مسایل مختلف این سایت رو و مطالب و تبادل نظرها رو پیگیری میکردم ولی یه مشکلی دیدم که شاید شما هم بهش رسیده باشین، یکی از مشکلاتی که این سایت داره اینه که به شدت توسط خانومها داره پیگیری میشه و پست گذاشته میشه و خیلی از مسایل به نظر من باید از دید یه نفر مرد بررسی و تبادل نظر بشه راجع بهش.

به نظر من اگر کسی سوالی داره که دوست داره نظر یه آقا رو بدونه اینجا بیاد و سوال کنه یا اینکه به صورت پیام بپرسه تا به صورت سوال توسط خودم توی تاپیک گذاشته بشه و بقیه آقایون هم بیان و جواب بدن!

خیلی از خانمها با حضور یه آقا توی تاپیکها مخالفند و برای همین این تاپیک جداگانه رو اینجا درست کردم و امیدوارم نتیجه های متفاوتی از اون چیزی که همه خانمها با همدیگه بحث و تبادل نظر میکنند به دست بیارین.

شاید هم هیچ مساله مبهمی واقعا وجود نداره و کلا ما در اشتباهیم.

موفق باشین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان  آقا هارو  عقل کل فرض کردین😶😶

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

من از وقتی متوجه حضور اقایون شدم نمیتونم راحت در مورد مسایلم صحبت و سوال کنم دیروز یه سوال کاملا خانومانه مطرح کردم و یک اقا پاسخم رو داد ب شدت ناراحت شدم 

من خود به چشم خویشتن دیدم ک جانم میرود..

من سوالم اینه 

شوهرم خانواده اشو به من ترجیح میده و با اونها صمیمی تره ...

چرا ؟ ایا همه ی اقایون اینطورن؟ من از ادامه ی زندگی با شوهرم نا امید شدم چون علاقه ای هم به داشتن فرزند نداره و میگه می ترسم ... در حالیکه اوایل و قبل ازدواج نظرش چیز دیگه ای بود

شما جای من باشید به این زندگی ادامه میدین؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

خب ظاهرا بارش محبتها شروع شد... تمام اینجا مال شما همین یه تاپیک بمونه واسه ما...

متنی که نوشتم یعنی میخاستم بگم ما عقل کل ایم؟؟؟ بیشتر فکر کنم فقط خواستم نظر متفاوتمون رو بگیم...

بابا تلگ رام اینستا این همه فضای مجازی چرا نمیزارین زنا یکم نفس بکشن از دستتون الان چی تو این تاپیکا دیدی ک میخوای در موردش نظر بدی ولی ما نمیزاریم؟؟

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باردار نیستم 🥰🥰🥰تیکر هدف
2810